Ny

Var koper man gamingdator?

Var köper man gamingdator?

På Webhallen är det lätt att köpa en stationär gamingdator som klarar de senaste spelen på maxade inställningar. Vi ligger mycket bra till i pris på kända märkesdatorer och kan även erbjuda våra egna modeller. Hör gärna av dig om du är osäker på ditt val.

Hur välja gamingdator?

Det finns två alternativ om du vill ha en ordentlig speldator – du kan antingen köpa de förbyggda datorerna eller så kan du köpa och plocka ihop komponenterna själv. Bland färdiga spel-datorer kan du välja mellan stationär och bärbar dator. Speldatorerna du bygger själv är nästan alltid stationära.

Hur mycket kostar en gamingdator?

En speldator kostar i regel från 5 000 till 20 000 kronor. Faktorer som påverkar priset inkluderar val av komponenter, huruvida du köper en färdigbyggd dator eller inte samt av vilken återförsäljare du köper din speldator. En speldator med god prestanda kostar cirka 10 000 kr.

Vad behöver man tänka på om man vill live streama datorspel?

Det du behöver för att börja streama

  1. En bra dator.
  2. Internetuppkoppling.
  3. Streamingmjukvara tex OBS eller XSplit.
  4. Konto på streamingsajt tex Twitch.
  5. Mikrofon.
  6. Kamera om du själv vill synas när du streamar.
  7. Stream Deck (inget du måste ha men underlättar)

Vem tillverkar Medion datorer?

Medion är en tysk tillverkare som säljer mycket hemelektronik av olika slag på den inhemska marknaden, men som är mindre kända här i Norden.

Vilken processor till speldator?

– De bästa lösningarna för mellanskiktet är Ryzen 1600 eller Intel i5 8400. Detta är extremt bra processorer. Återigen har Ryzen fördelen med flera kärnor, som är aktuellt om du ska streama under tiden du spelar. För vanlig gaming är det dock inte mycket som slår Intel, säger Løver.

Är det värt att köpa en gaming PC?

En stationär gaming dator ger mycket mer prestanda per krona än en bärbar variant. En bärbar dator kostar ganska mycket, helst om du vill spela spel på lite högre grafikinställningar. Fördelen med en stationär gaming pc är att du alltid får mer prestanda än i en bärbar gaming laptop för samma pris.

Share this post