Frågor

Hur pausar man en betalning pa Klarna?

Hur pausar man en betalning på Klarna?

Om förfallodagen närmar sig och du behöver extra tid för att lösa returen med butiken, låt oss bara veta att du väntar på att en retur ska registreras genom att pausa din betalningsplan. Pausa din faktura genom att logga in och välja det köp du skickat tillbaka och sedan välja Rapportera retur.

Hur gör man en retur på NAKD?

Du kan enkelt registrera din retur under ”Mina beställningar” eller på na-kd.com/returns. Packa dina varor säkert och skicka tillbaka dem till oss med hjälp av returetiketten du fick med din order. Så snart din retur har hanterats kommer du att återbetalas via samma betalningsmetod du valde för din beställning.

Kan man dela upp betalning på Klarna?

Kan jag välja att delbetala enskilda köp? Ja, det kan du! Det görs en kreditbedömning på samma sätt som vid ett köptillfälle för att kunna se om vi kan erbjuda delbetalning. Baserat på det kommer du att kunna se alternativet “Dela upp” när du går in på köpet i vår app.

Vad händer om man missar en Klarna betalning?

Om du missar förfallodatumet får du först en påminnelse. Därefter får du en betalningspåminnelse och en avgift debiteras, men du har fortfarande möjligheten att betala den utestående summan. Obetalda skulder skickas sedan till inkasso.

Var kan man returnera paket?

Vad kostar det att skicka tillbaka en retur?

  1. Om du beställt via PostNord kan du returnera ditt paket hos ditt lokala PostNord-kontor.
  2. Om du beställt via Bring kan du returnera ditt paket hos ditt lokala Bringkontor. Beställningar som levererats med DHL måste också returneras via Bring.

Har NA-KD gratis retur?

Vi erbjuder en gratis returetikett för varje order. Du kan använda den inom 30 dagar från det att du har mottagit din order. Om du vill göra en andra retur på samma order så tar vi ut en avgift som reduceras från din återbetalning.

Hur är NA-KD i storlek?

Missledande storlekar Jättefina kläder, dock är storlekarna väldigt missledande. Jag som vanligtvis bär storlek 34 i jeans, upplever att jeans i storlek 32 från NA-KD är väldigt stora. Dessutom töjs dem ut extremt mycket.

Share this post