Blogga

Nar gar Viasat och cmore ihop?

När går Viasat och cmore ihop?

13 april slår sig två av Sveriges ledande tv- och bredbandsleverantörer samman.

Vem har Viasat gått ihop med?

Viasat och Canal Digital har slagits samman och bildar det nya bolaget Allente. Vi lovar att hålla dig uppdaterad på vad som händer framåt och är så glada att få dela vår resa med dig!

Hur många kunder har Allente?

Allente är en nordisk tv-distributör som erbjuder tv-lösningar av hög kvalitet via satellit och bredband till över en miljon kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Är C More och Viaplay samma?

Cmore skulle kunna vara ett optimalt komplement till exempelvis någon av ovan nämnda tjänster, mycket för deras svenska utbud. Vi säger ”skulle” för priset är för högt i förhållande till kvaliteten på utbudet. Det är dock klart bättre än Viaplay, men når inte upp till prisnivån.

När går Viasat över till Allente?

Vårt nya legala namn blir Allente Sverige AB från och med den 1 januari 2022. Nu tar vi sista steget i sammanslagningen mellan Canal Digital och Viasat. Canal Digital AB överlåts till VCB Sweden AB (Viasat) med organisationsnummer 559218-1308 den 1 januari 2022.

Vad ingår i Allente mellan?

Allente Mellan innehåller ett stort kanalutbud med underhållning med de senaste filmerna och serierna, sport, fakta, dokumentär, natur och barnkanaler. Dessutom ingår 24 playkanaler, Viaplay Film & Serier och V sport extra i paketet.

Hur distribuerar Allente sina kanaler?

Kanalen skall, om annat ej skriftligen överenskommits med Allente, distribueras kollektivt med 100% distribution. Med 100% kollektiv distribution avses det utbud av kanaler som når alla hushåll i Nätet med undantag av de hushåll som enbart har de så kallade Must Carry kanalerna SVT1 och SVT2.

När upphör Viasat?

Från och med den 13 april 2021, kommer Viasat och Canal Digital att erbjuda tv, bredband och streaming under namnet Allente. Du har fortsatt tillgång till samma utbud och tjänster, även om du helt nyligen har blivit kund hos oss och valt ett Viasat-paket.

När försvinner Viasat?

Stockholm, 13 april 2021; När Telenor och NENT Group slog ihop Canal Digital och Viasat Consumer till bolaget Allente i maj förra året, bildades en gigant på den nordiska TV-distributionsmarknaden, med över en miljon kunder.

Hur bra är Allente?

Få saker är så viktiga i hemmet som ett riktigt bra bredband! Med Allente får du ditt bredband via fiber – den snabbaste och mest stabila tekniken som hjälper dig komma upp i blixtsnabba hastigheter.

https://www.youtube.com/watch?v=8v636ZIGyms

Share this post