Allmänning

Varfor funkar inte Teams?

Varför funkar inte Teams?

Kontrollera att du är ansluten till Internet. Kontrollera sedan tillsammans med IT-administratören att inte andra appar eller en brandväggskonfiguration förhindrar åtkomst. Det gick inte att lösa servernamnet. Kontrollera att du är ansluten till Internet.

Vad krävs för Teams?

Allt du behöver är ett Microsoft-konto. Så här får du en grundläggande kostnadsfri version av Microsoft Teams: Se till att du har ett Microsoft-konto. Om du använder Skype, OneDrive, Outlook.com eller Xbox Live har du redan ett konto, men om du inte har något kan du skapa ett.

Kan man ha Teams-möte utan att ha Teams?

Även om du inte har ett Teams-konto kan du ändå ansluta till ett Teams-möte i mobilappen. Så här gör du: I mötesinbjudan väljer du Anslut till Microsoft Teams-möte. Om du inte redan har Teams-mobilappen kommer du till App Store där du kan ladda ned den.

Varför kan jag inte ansluta till Teams-möte?

Obs!: För vissa möten går det inte att ansluta som gäst. Gå till mötesinbjudan och välj Anslut till Microsoft Teams-möte. Då öppnas en webbsida där du ser två alternativ: Ladda ner Windows-appen och Anslut på webben istället. Om du ansluter på webben kan du använda antingen Microsoft Edge eller Google Chrome.

Kan inte komma in i Teams?

I den här situationen kan webbklienten Teams inte logga in. Lös problemet genom att uppdatera inställningarna för webbläsaren. Du måste ha administrativa rättigheter för att göra uppdateringarna.

Hur fungerar Google Teams-möte?

När du har installerat och loggat in i tillägget Teams-möte (se installera tillägget Teams-möte för Google Workspace) kan du schemalägga ett Teams-möte direkt i din Google-Kalender. Du kan också visa, redigera och gå med i dina team-möten där.

Kan vem som helst använda Teams?

Du kan ansluta till ett Teams-möte när som helst och från vilken enhet som helst, oavsett om du har ett Teams-konto eller inte. Om du inte har något konto följer du de här anvisningarna för att ansluta som gäst.

Share this post