Rekommendationer

Hur varmer man Hot Stones?

Hur värmer man Hot Stones?

Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp. Du ligger skönt och behagligt medan massören arbetar med stenarna för att göra Din kropp mjuk och avslappnad.

Hur känns Hot stone massage?

En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite ”hårdhänt”. Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp.

Hur fungerar Hot stone massage?

Hot Stone massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.

Vad är Stenmassage?

Det officiella namnet på denna metod är geotermisk terapi och det handlar om att man lägger varma stenar på kroppen. Stenarna värms upp i förväg och placeras sedan på huden för att lindra muskelspänningar och hjälpa till att reparera skadad mjukvävnad och för att öka energin.

Vad är terapeutisk massagebehandling?

Detta är en behandlande massage för dig som vill ha en djupgående massage med fokus på antingen ett specifikt område eller hela kroppen. Passar utmärkt för dig med ett statiskt arbete som känner dig stel och öm i muskler och leder. Idealiskt för att förebygga och fånga upp besvär i tid.

Vad är Regndropps massage?

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt. Den är mjuk och varsam men ändå mycket effektiv genom kraften i eteriska oljor av medicinsk kvalitet, dvs läkande örter och växter. 9 olika oljor appliceras under fotsulorna och på ryggen.

Vad innebär klassisk svensk massage?

I den här behandlingsformen går terapeuten på djupet och hjälper kunden att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna. Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning, så kallat effleurage, en form av uppmjukande strykning över musklerna för att få igång cirkulationen och förbereda på mer djupgående tryck.

Varför klassisk massage?

En klassisk massage löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning. För att hålla borta trötthet och smärta i kroppen är regelbundna besök hos massören bra. Massagen bidrar till lugn, avslappning och ökar välbefinnandet samt rörligheten.

Vad är Regndroppsterapi?

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är ändå mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter. Nio olika oljor masseras in på fötternas ”vitaflex” zoner med vitaflex tekniken och droppas ca 15 cm ovanför ryggraden.

Hur går en klassisk massage till?

Vid klassisk massage bearbetar man enbart mjukdelar som hud, bindväv, muskler, senor/ligament. Man utför aldrig manipulationer av kotleder som exempelvis kiropraktorer eller naprapater. Klassisk massage används i både friskvårdande/förebyggande syfte samt för behandling av specifika besvär i rörelseapparaten.

Share this post