Blogga

Vad kostar en chiwawa valp?

Vad kostar en chiwawa valp?

En chihuahua-valp kostar runt ca 10 000 kr och uppåt. Trots allt lägger uppfödare stora summor på ett seriöst avelsurval, och då spelar det ingen roll om det är stora eller små hundraser. För det mesta lönar det sig dock att investera i en frisk hund från en professionell uppfödare.

Hur mycket kostar det att ha en chihuahua?

Priser vanligaste hundraserna

Hundras Pris
Rottweiler Från cirka 12 000 kr
Border Collie Från cirka 11 000kr
Chihuahua Från cirka 15 000kr
Cocker Spaniel Från cirka 16 000 kr

Vad kostar en Newfoundland valp?

En Newfoundland valp kostar ca 15000-23000 kronor.

Vad kostar en chihuahua 2021?

Priset för en Chihuahua är ca 15 000 kronor. Priset kan variera beroende på uppfödare och vad hundvalpen är avsedd för senare i livet. En hundvalp som senare i livet är avsedd för avel och utställning är oftast dyrare än en sällskapshund.

Vart kan man köpa chihuahua?

Här hittar du valpkullar, se längre ner, för den hundras du har valt samt värdefulla råd, specifikt för denna hundras. Tänk på att Svenska Kennelklubbens (Köpahund.se) regler för valphänvisning kan skilja sig från rasklubben, se länk nedan. OBS!

Vad kostar en hund 2022?

En vanlig kostnad för en hundvalp är runt 12.000 kr och uppåt. Ibland kan du även köpa en hund på ett hel-eller halvfoderavtal med bibehållen avelsrätt för uppfödaren.

Hur länge lever en Newfoundland?

8 till 10 årNewfoundlandshund / Livslängd

Vilken är den största hunden i världen?

Enligt Guinness World Records heter världens största nu levande hund – mätt på höjden – Atlas Seay. Hunden bor i Georgia, USA, tillsammans med sin ägare Spencer Seay och hennes familj. Atlas är en grand danois och mäter hela 1,03 meter från tassarna till högsta punkten på ryggen.

Share this post