Populära

Hur torka tvatt?

Hur torka tvätt?

– Det allra mest energieffektiva sättet att torka kläder är givetvis att hänga ut tvätten på torkning i sol och vind under varma sommarmånader, men har man inte den möjligheten är det både mest energieffektivt och går snabbast att torka tvätten i en torktumlare med värmepump i energiklass A+ eller A++, säger Ileana …

Vilken avfuktare till tvättstuga?

Woods MDK21 är en bra luftavfuktare som fungerar bra att flytta mellan utrymmen i bostaden där det behöver avfuktas. Det spelar ingen roll om det är en tvättstuga med mycket fuktighet på grund av det eller om det är varma sommardagar som känns klibbiga så kan denna hjälpa till.

Hur ska man torka sängkläder?

Ja man kan torktumla lakan men undvik att knöla in för många i maskinen på samma gång. Stora lakan och sängkläder ska ligga luftigt i torktumlaren för att torka jämnt och snabbt. Dessutom sliter det mindre på dem när de har mer utrymme.

Hur torkar man sängkläder?

Kan man torktumla lakan och sängkläder? Man kan torktumla sina sängkläder. Det ger dem en mjuk struktur men sliter mer än om de skulle få hängtorka. Se till att torktumla dem på så låg värme under så kort tid som möjligt.

Vilken avfuktare ska jag välja?

Vilken avfuktare du ska välja beror på vad för sorts utrymme som behöver avfuktas. Om det är en krypgrund, kallvind, garage, källare eller annat utrymme där det kan vara 15 grader celsius eller lägre, är det en bra sorptionsavfuktare du ska välja.

Vilken luftavfuktare är bäst?

Vilken avfuktare är bäst? Vi har valt att utse Woods WDD80 till den avfuktare som är bäst i test. Det är en kompakt, praktisk och tystgående sorptionsavfuktare som passar bra i kalla utrymmen. Den har fått bra betyg på tester och är även populära val av konsumenterna själva.

Ett mer hälsosamt sätt att torka sina kläder är i torktumlare, torkrum eller torkskåp som står i ventilerade utrymmen. Ett annat alternativ är att hänga ut tvätten utomhus och låta den torka i det fria. Så länge det inte regnar eller snöar så kan man faktiskt torka tvätt utomhus året runt, alltså även på vintern.

Kan man tvätta Swiffers?

Ett minus är att den inte är miljösmart… Man kan inte tvätta och återvinna ”dukarna”. I samarbete med Buzzador får jag prova denna. Den är väldigt effektiv, den fångar in dammet och håller kvar det.

Share this post