Blogga

Hur anvander man finish Maskinrengoring?

Hur använder man finish Maskinrengöring?

9. Hur använder jag Finish Maskinrengöring?

  1. Avlägsna inte locket.
  2. Se till att diskmaskinen är tom.
  3. Placera flaskan med Finish Maskinrengöring upp och ned inuti bestickskorgen eller i diskmaskinens nedre korg.
  4. Använd inte tvål eller diskmedel.
  5. Stäng luckan till diskmaskinen och kör den på det varmaste programmet.

Varför samlas det vatten i diskmaskinen?

En orsak till att diskmaskinen inte tömmer vatten kan vara en böjd eller vriden avloppsslang. Om slangen är inte är rak kan det stoppa vattenflödet och fånga upp matrester och annat skräp. Koppla bort maskinen från elnätet. Kontrollera att avloppsslangen inte är böjd eller vriden.

Varför sköljer inte diskmaskinen rent?

Felet kan bero på att diskmaskinen är överfylld. Kolla att servicen är placerad så att vattnet kan passera fritt. Kolla också att spolarmarna inte är blockerade. Felet kan bero på att spolarmarna är blockerad eller förstörda.

Hur får man bort vatten i diskmaskinen?

Så tömmer du vattnet ur diskmaskinens botten Om det finns vatten i diskmaskinens botten kan vattnet dräneras genom att ta bort avloppsslangen där den är monterad – den sitter vanligtvis under diskbänken. Lägg vid behov slangen platt på golvet eventuellt i en platt låda så att vattnet rinner ut av sig själv.

Hur rengöra diskmaskin med ättika?

Rengör diskmaskinen med ättika och bikarbonat Visst finns det särskilda rengöringsmedel för diskmaskiner men ett bra husmorsknep för att ta bort till exempel fett och dålig lukt är att köra maskinen utan disk med: 1 deciliter ättika. 1 msk bikarbonat.

Hur fyller man på salt i diskmaskinen?

Behållaren för disksalt finns på insidan av din maskin, under och till vänster om den undre korgen. För att komma åt behållaren drar du ut den undre korgen och tar bort skyddslocket från behållaren för disksaltet. Fyll på salt tills det når upp till behållarens övre del och stäng sedan locket.

Share this post