Trendig

Vad menas med arkivera chatt?

Vad menas med arkivera chatt?

Funktionen för arkiverade WhatsApp-chattar på iOS är identisk med Android: konversationerna som du har arkiverat i WhatsApp kommer inte längre att synas på skärmen Charla ansökan, men i ett separat avsnitt. Om du vill se dem är det första du kan göra att söka efter dem genom sökfältet högst upp.

Vad innebär Dölj på Messenger?

Dölj konversation – tar bort din kopia av en konversation. Detta tar inte bort konversationen från andra deltagares vyer. Om du döljer en konversation och sedan chattar med personen eller gruppen igen visas din chatthistorik igen (om den är på).

Vad betyder arkivera på WhatsApp?

WhatsApp låter användare arkivera konversationer, så att de döljs från appens startsida. Ifall den personen eller gruppen skickar ett nytt meddelande tas dock arkiveringen automatiskt bort.

Vart hamnar arkiverade chattar?

Om du skickar ett meddelande i en arkiverad konversation flyttas konversationen automatiskt tillbaka till startskärmen….Det går att flytta tillbaka arkiverade konversationer till startskärmen.

  • Öppna appen Messages .
  • Tryck på Mer. Arkiverade.
  • Tryck länge på konversation som du vill återställa.
  • Tryck på Ångra arkivering .

Hur ser jag att jag är blockerad på Messenger?

Därför kan vi gå till vår lista med vänner på Facebook för att se om den här personen fortfarande finns på listan eller inte. Om du inte längre finns i den här vänlistan och vi inte kan hitta din profil när vi letar efter det betyder det att vi har blockerats.

Hur läser jag hemliga konversationer Messenger?

För att göra detta, klicka först på Messenger-appikonen (det är den med en blå pratbubblasymbol och en vit blixtbult i mitten ), se sedan till att du är på startskärmen (den med hus symbol ) för att kunna hitta listan över alla aktiva konversationer i snabbmeddelandeprogrammet.

Hur får man fram arkiverade meddelanden på Facebook?

Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg ända tills du börjar chatta med samma person igen. Från Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet. Tryck på Arkiverade chattar.

Share this post