Blogga

Vad passar till vitlaserad ek?

Vad passar till vitlaserad ek?

Det finns så många fina färger att välja mellan och många älskar de gyllene färgerna. 10961 Raw Canvas är en populär färg och ovan är den framgångsrikt kombinerad med ett ljusgrått golv, lister i 9918 Klassisk Vit och möbler i ljus ek.

Hur många träslag kan man blanda?

I sovrum och vardagsrum så bör man ej blanda fler än två träslag, inkluderat golv. Vilka ska man undvika att mixa? – Ett gulnat furugolv tillsammans med ekmöbler är no no. För att få harmoni i ett hem skall man eftersträva en lugn och sval känsla.

Kan man blanda ljust och mörkt trä?

Mixa ljust och mörkt Även om vi nu har konstaterat att du kan hålla dig till den varmare eller kallare färgskalan på ditt trä, så ska vi inte skippa kontrasterna. De är alltid bra att ha i din inredning. Eftersom de ger ögat något intressant att jobba med och tillför personlighet och stil till ditt hem.

Hur Vitpigmentera ek?

Lägg på produkten med pensel, trasa eller svamp, 1-2 appliceringar med mellanslipning. Burken räcker till ca 3,75 kvm vid en applicering. Björk underhålles sedan med Underhållsvax Vit medan ek ska fortsatt behandlas med Hårdvaxolja Vit vid behov. Hårdvaxoljan ligger i en glasflaska med skruvkork.

Vad passar med furu?

Här kan man välja mellan flera alternativ. Ett kan vara att lasera väggarna i en något mörkare ton tex LADY Pure Nature 9049 Valnöt, LADY Pure Nature 9048 Mocka eller LADY Pure Nature 9043 Sjösand och måla snickerier och tak i täckande färg LADY 1001 Eggvit.

Är furu trendigt?

Efter det kom en tid när man tyckte de var förfärliga. Sedan tio år tillbaka är ask och alm ganska populära. Furu kommer och går, likaså björk. Just nu är det många mörka träslag«, säger Thomas Sandell.

Vad är vitolja?

Vitolja, Rubinol För vitoljade, oljade, obehandlade och såpade möbler. Vitoljan är baserad på förädlade växt- och träoljor och förenar inte bara skönhet med slitstyrka, utan ger också träet en naturlig yta som är lätt att sköta.

Share this post