Populära

Hur mycket tjanar Primetime?

Hur mycket tjänar Primetime?

Deltagarna får några få sekunder på sig att svara rätt på sammanlagt elva frågor genom att välja mellan tre olika alternativ. Svarar man fel åker man ut. De som lyckas svara rätt på alla frågor får dela på en prispott på 1000 kronor, vilket vanligtvis landar på några få kronor var då deltagandet är stort.

Vad hände med Primetime?

Primetime köptes i augusti 2020 upp av Mag Interactive (ägarna av Quizkampen), där Primetime gjorde klart för sig att de skulle fortsätta att fungera som vanligt med ett självständigt bolag med samma ledning som tidigare.

Vem äger Primetime?

Svenska Sventertainment, som står bakom frågesportsappen Primetime, får nya ägare i det börsnoterade spelbolaget Mag Interactive. Mag Interactive köper alla aktier i mediebolaget Sventertainment AB, där bland annat Primetime ingår.

Är Primetime gratis?

Var med och spela direktsänd frågesport i mobilen varje dag – i Primetime får du vara med och svara på frågorna! Allt du behöver göra för att vinna pengar är att svara rätt på alla frågor – och det är helt gratis att vara med!

Hur får man livbojar i Primetime?

Så spelar du Primetime De som svarat rätt får dela på potten. Men så fort du svarat fel är du ute. Du har dock en livboj som ger dig rätt svar att använda fram till omgång 7. Men du får bara en.

Varför funkar inte Primetime?

Vår strömningstjänst är känslig för störningar i uppkopplingen, även kortvariga sådana som du själv kanske inte märker av. Om du har problem med att dina svar inte registreras kan du testa att byta mellan wif-fi och ditt mobilnät för att undersöka vilket som fungerar bäst.

Vad handlar Primetime om idag?

Vi sänder frågesport live i mobilen alla dagar klockan 20.00. Varje omgång bjuder på kluriga, roliga och intressanta frågor. I början är det väldigt lätt men sedan blir det svårare och svårare för varje fråga.

Hur vinner man pengar på Primetime?

Ibland uppgår potten till uppemot 50 000 kronor, men vanligtvis rör det sig om några tusenlappar som man får samsas om. Konceptet är en succé tack vare att appen prickar rätt på många kryssrutor för ett framgångsrecept. Det är live, det är tävling och det är du själv som deltar och vinner riktiga priser.

Vilka jobbar på Primetime?

Primetime har ett antal programledare. Oftast syns Martin Palm, Tomas Jämtbäck och Fredrik Kilian, Petter Lindqvist, alla medgrundare. Programmet har också letts av Agneta Sjödin, Rebecca och Fiona. Molly Sandén har också medverkat.

Share this post