Allmänning

Hur anvander man 2 SIM-kort?

Hur använder man 2 SIM-kort?

När du har två kort aktiverade kan du ställa in röstsamtal, meddelanden och mobildata till de specifika korten. Du kan välja vilka SIM-kortsikoner som hamnar i notifieringspanelen. Öppna notifieringspanelen (dra från toppen av skärmen och nedåt) och välj sedan vilket kort som ska användas.

Kan man ha två telefoner med samma Apple ID?

Mer om kopplade enheter Du kan ha tio enheter (som mest fem datorer) kopplade till ditt Apple-ID för köp på samma gång. När du försöker koppla en annan enhet som tidigare var kopplad kan följande meddelande visas: Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID.

Kan man ha 2 SIM-kort med samma nummer Comviq?

✅ Kan man ha två simkort till samma nummer? Nej, i dagsläget finns det ingen operatör som erbjuder två simkort med samma telefonnummer.

Kan man ha 2 simkort med olika nummer?

Vanliga frågor om dubbla simkort Dubbla simkort fungerar så att du kan ha två olika simkort med två olika abonnemang i en telefon. På så sätt kan du också ha olika telefonnummer i samma telefon.

Varför ringer det i båda iPhone?

Det är alltså via FaceTime och wifi som detta sker. De delar samma FaceTime och därmed delar de samma samtal. Idén är att man ska kunna svara i sin iPhone, iPad eller Mac om det ringer i ens iPhone – helt enkelt den enhet som finns i närheten. Du slår av det genom att i telefonen gå in på Inställningar – Facetime.

Hur vet jag om någon annan använder mitt Apple ID?

I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga in på appleid.apple.com* och välj sedan Enheter.

Har Comviq Tvillingkort?

Det måste ha blivit något missförstånd, vi erbjuder inga tvilling SIM-kort. Men du kan självklart hämta ut ett ersättnings SIM-kort med samma mobilnummer. Hälsningar Comviq!

Kan man ha 2 likadana SIM-kort?

Dual sim och dubbla simkort är samma sak. Det betyder att du kan använda två simkort från två olika abonnemang i samma mobil. Till exempel ett simkort för jobbnumret och ett för ditt privata abonnemang. Det beror på vilken mobil du har, om du kan använda flera simkort eller inte.

Hur växlar man mellan SIM-kort?

I Android finns stöd för dubbla SIM-kort inbyggt och du hittar inställningar för det högst upp i inställningsmenyn tillsammans med wifi-inställningar och liknande.

Share this post