Rekommendationer

Vad ar kombinationsspel?

Vad är kombinationsspel?

Ett kombinationsspel är i grund och botten två eller fler spel på olika matcher/evenemang. Antalet valda matcher/evenemang kan variera, även om de flesta bookmakers har begränsningar i antalet matcher/evenemang som man kan kombinera, och vad gäller det totala belopp som du kan vinna vad gäller kombinationsspel.

Vad är kombinationsspel fotboll?

Vad innebär ett kombinationsspel? Kombinationsspel innebär att man väljer flera matcher på en och samma kupong, ofta till ett lägre odds för att få ihop ett högre samlat odds. Man spelar kanske på fyra eller fem favoriter till 1.20 i odds för att vinna mer.

Vad betyder handicap trevägs?

Exempelvis om Barcelona spelar mot Real Madrid och att man har en känsla att Barcelona kommer vinna med minst 2 mål i matchen som 2-0 eller 3-1 så innebär det att man går in och lägger ett spel på Barcelona -1 i 3 vägs handikapp.

Vad betyder FT i fotboll?

Vad betyder HT/FT – Halvtid/fulltid? Är ett spel där man både tippar vad ställningen är i halvtid samt efter full tid. Man kanske till exempel tror att hemmalaget kommer öppna starkt men inte orka hela vägen. Då kan man spela HT/FT ½.

Vad är Yankee bet365?

Vad är ett System Yankee (11 spel)? Vid System Yankee satsar du på fyra spel varav 11 olika spel bildas: sex 2-kombinationer, fyra 3-kombinationer och en 4-kombination. Minst två spel måste vara riktiga för att du ska få någon vinst – vinstens exakta summa beror på hur många tips som varit korrekta.

Vad betyder 3-vägs spel?

3-vägs Handikapp Handikappspel kan delas upp i 3-vägshandikapp och Asiatiskt handikapp. 3-vägshandikapp skiljer sig på det viset att det finns tre olika utgångar att spela på och i grunden handlar det om att du ger något utav lagen en fördel redan innan matchen har startat.

Vad är Yankee odds?

Den här gången ska vi fokusera på ett av de populäraste flervalsspelen som finns – Yankee. En Yankee består av 11 spel på fyra olika val. Med andra ord är det sex dubblar, fyra tripplar och ett flervalsspel med fyra val. Två eller fler val måste vara vinnande för att du ska få några pengar.

Vad betyder 3-vägs?

Vid 3-vägsspel finns det tre möjliga resultat, endast ett är riktigt! Det enkla fotbollstipset – seger, oavgjort, nederlag – är ett klassiskt 3-vägstips. Exempel: Bayern-München spelar mot Manchester United – 1, X, 2.

Share this post