Frågor

Ar XS nyare an XR?

Är XS nyare än XR?

Både iPhone XS och XR har en 12-megapixelkamera. iPhone XS har dock en dubbelkamera på baksidan av enheten, medan XR bara har en bakre kamera. iPhone XS levereras också med 2x optisk zoom i sin bakre kamera, en funktion som saknas i XR.

Är iPhone XR bättre än iPhone 8?

Iphone 8 – IPhone 8 använder ett något mindre batteri än iPhone XR och tack vare det kommer det att ge dig ungefär en timme mindre batteritid i genomsnitt än XR. I detta avseende är iPhone XR definitivt överlägsen. Det saknar dock prestanda jämfört med större Android -telefoner.

När släpptes iPhone XS?

Även om Apple iPhone XS släpptes redan 2018 är den fortfarande ett utmärkt val för alla som letar efter en bra smartphone. Denna iPhone-modell slutade att produceras följande år efter att Apples nästa modell, iPhone 11, tillkännagavs.

Vad är skillnaden på XS och XR?

IPhone XS är den minsta modellen som mäter 143,6 x 70,9 x 7,7 mm och väger 177 g, följt av iPhone XR med 150,9 x 75,7 x 8,3 mm och 194 g och sedan den större iPhone XS Max med 157,5 x 77,4 x 7,7 mm och 208 g.

När försvinner iPhone XR?

I samband med att Apple igår presenterade nya iPhones så försvann de tre modellerna iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max samt iPhone XR från Apples webbutik. Det innebär att de båda iPhone 12 Pro-modellerna bara fick ett år på marknaden medan iPhone XR fanns på marknaden i tre år.

Har iPhone XR bra kamera?

Endast en enda kamera på baksidan Det som är mest imponerande med iPhone XS är kameran som har uppgraderats rejält jämfört med iPhone X. Det är i princip samma kamera som sitter i iPhone XR, men teleobjektivsensorn som erbjuder i stort sett lika bra fotografier på dubbla avståndet saknas.

Är iPhone XR för stor?

Tittar man på själva skärmytan saknar ju Iphone XR hemknapp och ger därför en skärmyta på 6,1 tum istället för den 4,7 tum stora skärmen man får nöja sig med i gamla Iphone 8 som kom hösten 2017, men som fortfarande säljs av Apple.

Share this post