Frågor

Hur tankar man en slider?

Hur tankar man en slider?

När du kör orginal så ska moppen ha 2% olja och det brukar dom flesta olja pumpar ge, men ju mera du trimmar ju mera olja måste du ha, det går att tillsätta extra olja i tanken om den får för lite när du använder effekt rör eller 70cc men vid byte till större cylinder rekomenderar jag att ni tar bort olje tanken och …

Hur snabbt går en slider?

Tar du blindröret + v-ring får du en topfart på 65~70 km/h. Drar du endas blindrör och behåller v-ring så går moppen 55~60.

Hur mycket bensin drar en slider?

står 2,7kw en kw är 1,36 hästar 2,7 * 1,36 = 3.672 avrundar uppåt blir då 3,7 sen har inte slider förändrats så mycket i utsendde men kanske i motorn så kan göra att den drar mindre!

Hur mycket väger en slider?

Med vikten på blott 81 kg har Yamahas konstruktörer lyckats med att skapa ett lätt chassi som är starkt nog att klara vardagens krav, men samtidigt tillräckligt smidig att smita fram i hetsig tra k. Denna lätta och rörliga skoter har kraftfulla bromsar med en 190 mm skivbroms fram.

Hur mycket är 2 procent på 5 liter?

Den vanligaste inblandningen av 2-taktsolja i bensin är 2% det innebär att i 5 liter bensin ska det tillsättas 1 deciliter Starta 2-Taktsolja. Blanda runt bensinen och oljan väl innan den hälls i tanken på maskinen. Vid arbete med småmaskiner är Starta miljövänlig Alkylatbensin alltid att föredra.

När slutade Slider tillverkas?

Den modellen såldes från 1992 till 1996.

Hur fort går en Yamaha Slider original?

Kör 10 km/h typ sen gasar du och 1-2 sekunder efter när draget kommer, Ryck så mycket du bara kan, Sen kommer balansen efter ett par försök, Testa även varianten att stå på tolvan eller med knäna längre bak på sadeln! Sverige: mopeder får bara gå 45km/h för att en 15åring inte klarar av högre farter.

Hur snabbt går en Yamaha Slider?

moppen toppar ungefär runt 65-70 km/h och med ett helt okej axx.

Hur mycket bensin drar en trimmad moppe?

Annars har både Yamaha, Sachs och Honda bra, pålitliga och snåla 4-taktare. Har för mig att min smått trimmade 2-taktare drog runt 0,5L/milen. Så vill du köra snålt och slippa lukta ånglok så är det 4-takt som gäller.

Hur mycket rymmer en Yamaha Slider tank?

6 liter slider, o 6.5 liter aerox.

När slutade Yamaha Slider tillverkas?

Share this post