Rekommendationer

Hur man andrar sitt leg?

Hur man ändrar sitt leg?

En falsk legitimation är lätt fixad. 18-åriga Carolina Westerlund visar upp ett internationellt studentleg där hennes födelseår anges till 1987 istället för det korrekta 1989. Med en nål skrapas siffrorna på legitimationen för att justera åldern uppåt. Eller så lånar man ett leg av ett äldre syskon eller en kompis.

Hur köper man Fake leg?

KÖP FAKE ID-KORT ONLINE Vi skriver ut de falska ID: erna på fantastiskt material med nödvändiga hologram. När du beställer ett ID från oss online kan du vara säker på den fysiska kvaliteten på ditt falska ID, men vi rekommenderar att du bara använder det i avlägsna områden utan digitala eller elektroniska skannrar.

Vad ska man göra med falska sedlar?

Om du har blivit utsatt. Om du upptäcker en falsk sedel, ta inte emot den. Om du redan har tagit emot en falsk sedel ska du göra en polisanmälan.

Hur ser man att en tusenlapp är äkta?

Det enklaste sättet att kontrollera att sedeln du får i din hand är äkta är att vicka på sedeln. Alla sedlar har en färgskiftande bild uppe i högra hörnet. När man vickar på sedeln skiftar bilden och valörsiffran i bilden färg från guld till grönt.

Vad kostar ett falskt leg?

Falska id-kort finns att beställa på Internetsajter. Man kan få ett svenskt id-kort för 2 000 kronor. En 17-årig flicka i Umeå bluffade sig in på krogen med hjälp av ett falsktillverkat id-kort. – Det känns lite oroväckande, säger Jan-Erik Andersson vid Umeåpolisen.

Vad är straffet för Fake leg?

Den som obehörigen, genom att skriva eller på liknande sätt ange en annan persons namn eller på annat sätt, framställer en falsk urkund eller ändrar eller fyller ut en äkta urkund döms, om åtgärden innebär fara i bevishänseende, för urkundsförfalskning till fängelse i högst två år.

Hur mycket kostar fake id?

Falska id-kort finns att beställa på Internetsajter. Man kan få ett svenskt id-kort för 2 000 kronor.

Share this post