Frågor

Kan man andra i en blocket annons?

Kan man ändra i en blocket annons?

För att redigera din annons går du till ”Mina annonser” och klickar dig in på din annons, och klickar på ”Redigera”. Du kan exempelvis redigera beskrivningen, inflyttnings-/utflyttningsdatum samt bilderna. Du kan alltså korrigera din existerande annons och behöver inte publicera en ny.

Vad kostar det att sänka priset på Blocket?

  1. Gå in under fliken “ Mina annonser “, här finner du de annonser som du har publicerad på sajten.
  2. Klicka på alternativet “ Ändra annons “ bredvid den annonsen som du vill genomföra din ändring i.
  3. När du gjort detta så klickar du på “ Ändra “

Hur länge får man ha en annons på Blocket?

när du har sålt det som du har annonserat. Eftersom Blocket vill minimera antalet inaktuella annonser på Webbplatsen tas en annons bort av Blocket efter två månader från publiceringsdagen.

Kan man få fram gamla annonser på Blocket?

Ni kan själva inte hitta en raderad annons efter 60 dagar, men ni kan när som helst höra av er till oss så kommer vi hjälpa er att ta fram annonsen ni söker! Vill ni hitta en raderad företagsannons från Blocket? Hör av er till oss på [email protected] så hjälper vi er med detta!

Får man höja priset på Blocket?

Det hade i detta scenario istället varit du som lämnade ett anbud om du säger att du vill köpa bilen, och detta är säljaren fri att acceptera eller förkasta. Svaret på din fråga blir således att du inte har en rätt att köpa bilen för 37 000kr, företaget har rätt att ändra priset om de vill.

Hur får man bort en annons på Blocket?

Under fliken ”Mina annonser” klickar du på annonsen för den annons du vill ta bort. Klicka sen på de tre prickarna till höger och för att arkivera din annons. Skulle du senare ångra dig och vilja publicera den på nytt finns den sparad under mina annonser.

Kan man se hur många som tittat på en annons på Blocket?

Den som lägger in en annons kan se hur många besökare han/hon haft via sitt konto. Besökare på sidan kan inte se det.

Vad betyder Promote IT på Instagram?

Detta är en del av Instagrams drivkraft för att driva riktiga anslutningar på sin plattform. Vad detta betyder är att de personer som kommenterar i dina inlägg kommer att prioriteras av algoritmen. Detta gäller särskilt för den typ av innehåll som du och dina följare ser.

Hur gammalt är Blocket?

Blocket startade 1996 i Fjälkinge av Henrik Nordström och var då främst en regional prylmarknad i Skåne.

Hur man prutar på Blocket?

Tänk bara på att frakt tillkommer. 6. Pruta är ok, men med måtta. Läs av situationen, har annonsen legat ute länge kan det vara läge att pruta, inte om du är en av 10 som ringer efter fem minuter.

Share this post