Rekommendationer

Vad tjanar man som laxhjalpare?

Vad tjänar man som läxhjälpare?

Ju mer du jobbar, desto mer får du i lön. Du får löneökning efter 100, 200 och 500 timmar och kan tjäna upp till 160 kr/h i grundlön. Du kan dessutom få reseersättning på 30 kr/h, så du kan tjäna upp till 190 kr/h på Studybuddy.

Vad kostar en privat mattelärare?

Detta alternativ innebär att du har lektioner en gång i veckan och med en lärare som är handplockad för dig. Antingen ses ni på ett bibliotek eller hemma hos dig. Läxhjälp pris för kontinuerlig läxhjälp ligger från 399 kr per timme.

Hur mycket kostar en studybuddy?

Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

Hur mycket kan man ta för läxhjälp?

Kostnad för läxhjälp Om man väljer att betala för läxhjälp varierar priset beroende på vilket företag man väljer att anlita och det kan handla om allt från 200kr/timme till 350kr/timme för privat läxhjälp (priset är efter godkänt skatteavdrag).

Vad tjänar man på Allakando?

Uppdrag med Allakando ger goda referenser, och vi ser också till att du lär dig vår unika metod som leder till bättre resultat. Den lön som du får kommer ofta ligga på mellan 100-150 kronor per timme, men det kan förstås bli mer beroende på hur uppdraget ser ut.

Vad kostar Allakando?

Vad kostar läxhjälp? Vårt pris för läxhjälp är från 399 kr/t och gäller för alla åldrar och ämnen. Vi finns i hela Sverige, kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Får man rutavdrag för läxhjälp?

Som rutarbete räknas även läxhjälp, (prop. 2012/13:14). En förälder eller annan vårdnadshavare kan medges skattereduktion för läxhjälp och annat skolarbete till barn som går i grundskolan och gymnasieskolan. Även eleven själv kan få skattereduktion om han eller hon har fyllt 18 år och har haft utgifter för läxhjälp.

Hur mycket kostar Allakando?

Share this post