Rekommendationer

Hur fungerar Sentry mode?

Hur fungerar Sentry mode?

Tesla har utrustat sina bilar med ett säkerhetssystem kallat Sentry Mode. Systemet använder bilens kameror och spelar in omgivningarna runt bilen när något misstänkta händer. Filmsekvensen sparas sedan i bilen på ett USB-minne.

Vad är Vaktläge på Tesla?

Om vaktläget är aktiverat övervakar larmsystemet fordonets omgivning när fordonet är låst och i parkeringsläge. När en händelse har registrerats svarar vaktläget enligt händelsens hotnivå. För att spara inspelningar från vaktläget och bilkameran rekommenderar Tesla att den USB-port som finns i handskfacket används.

Hur skapar jag ett Tesla konto?

När du har beställt en Tesla-produkt kommer du att ombes att skapa ett lösenord för ditt Tesla-konto. Ditt konto kommer att kopplas till den e-postadress som användes för att göra beställningen….Grundläggande kontosupport

  1. Besök Skapa konto.
  2. Ange ditt namn, din e-postadress och ditt lösenord.
  3. Klicka på ”Skapa konto”.

Är Sentry Mode lagligt?

Sentry Mode kan vara olagligt i Sverige enligt Datainspektionen. Man får nämligen inte stationärt spela in omgivningen runt en bil hur som helst, inte när man kan identifiera människor i filmen.

Hur öppnar man en Tesla dörr inifrån?

Öppna dörrar från insidan För att öppna en dörr när du sitter i bilen trycker du på knappen längst upp på insidans dörrhandtag och trycker upp dörren. Aktivera barnskyddslåset för att förhindra att barn öppnar bakdörrarna (se Barnlås).

Hur öppnar man en Tesla?

Du har Passive Entry på. Då måste man låsa och låsa upp genom att klicka på nyckeln. De la till den funktionen efter rapporter om bilar som stulits med hjälp av ”förstärkare” som förstärkt signalen från nyckellösa system så att bilen låses upp och kan startas även om nyckeln ligger i ett hus t.

Hur lägger jag till min Tesla i appen?

Med Tesla-appen kan du komma åt din Tesla och dina energiprodukter var du än befinner dig. Ladda ned appen för iOS eller Android och logga in med e-postadress och lösenordet för ditt Tesla-konto.

Hur mycket kostar Tesla Mobile?

Premium Connectivity finns tillgängligt som ett abonnemang för 99,00 kr/månad och kan köpas när som helst genom ditt Tesla-konto. Beställningar av Model S, Model X, Model Y och Model 3 får en provperiod med Premium Connectivity vid leverans. Alla ägare kan börja abonnera på Premium Connectivity genom sitt Tesla-konto.

Share this post