Rekommendationer

Hur ladda ner stora filer?

Hur ladda ner stora filer?

Det enklaste sättet att dela stora filer brukar vara att använda en molntjänst, till exempel Microsoft Onedrive eller Google Drive. Om du laddar upp en fil i någon av dessa tjänster lagras den på en server hos Microsoft eller Google – och du kan dela den med vem du vill.

Hur stor fil kan man maila?

Storleksgräns för bilagor Du kan skicka bilagor på upp till 25 MB. Om du bifogar mer än en fil kan deras sammanlagda storlek inte vara större än 25 MB. Om filen är större än 25 MB lägger Gmail automatiskt till en Google Drive-länk i meddelandet i stället för att bifoga filen.

Hur lång video kan man skicka på SMS?

Det finns en gräns på 3MB om man skickar mellan 3/hallons nät. Om man skickar till en annan operatör så är gränsen på 1MB. Så om videon är större än detta, så kommer det inte gå att skicka den just över MMS.

Hur kan man skicka videos?

Onedrive – liknar dropbox och är också en molntjänst där du kan skapa mappar och ladda upp dokument. Här kan du även redigera och skriva dokument i word online. Du kan dela med dig av både mapparna och dokumenten genom att bjuda in via mejl eller skicka länken.

Hur långa videon kan man skicka på WhatsApp?

Att skicka en video på WhatsApp är ganska enkelt. Men du bör vara medveten om att det finns en begränsning av videostorlek och längd. Den största filen du kan skicka är 16 MB, vilket motsvarar cirka 90 sekunder till tre minuters video på de flesta telefoner.

Hur man använder Dropbox?

Lägga till en fil i kontot

  1. Logga in på www.dropbox.com.
  2. Klicka på Alla filer i den vänstra sidomenyn.
  3. Gå till den mapp där du vill spara filen eller mappen.
  4. Klicka på Ladda upp filer eller Ladda upp mapp.
  5. Gå till rätt fil eller mapp i datorns filsystem.
  6. Klicka på Öppna.

Hur skicka stora mail?

Du kan skicka stora filer via mejl genom att skapa en delbar länk till en fil eller mapp som lagras i Dropbox. I Dropbox håller du markören över filen eller mappen du vill skicka via e-post och klickar på Dela när det visas.

Share this post