Allmänning

Hur lang tid tar ett Yo Yo test?

Hur lång tid tar ett Yo Yo test?

Varje nivå tar ungefär lika lång tid (60-66 sekunder), alltså ökar antalet vändor per nivå ju högre upp man kommer. Har man klarat hela testet har man sprungit 4 920 meter på 22 minuter.

Vad är bra på Yoyo test?

Skillnaden mellan level 1 och level 2 är att level 2 är mer intensiv. Det vill säga tiden du har på dig att utföra varje intervall är kortare och du måste därför vara snabbare för att prestera bra på testet. Level 1 lämpar sig främst till motionärer och level 2 till elitidrottare.

Vad är rekordet på Beeptest?

Har man klarat hela testet har man sprungit 4 940 meter på 22 minuter.

Vilka har klarat Beep-test i Sverige?

Beep-testet, en skröna Hans stämpel som slitvarg har länge kryddats av rykten som gjort gällande att han är den enda, tillsammans med Gunde Svan, som klarat det beryktade ”beep-testet”.

Hur många har klarat Beeptestet?

Exempel på personer som sägs har klarat hela testet är Gunde Svan, Lance Armstrong, David Beckham och Håkan Mild. Har man klarat hela testet har man sprungit 4920 meter på 22 minuter. Det minsta man bör klara av – både som man och kvinna – är nivå 7, 5:e pipet, vilket är 1120 meter på 6 ½ minut.

Hur många nivåer finns det på Beeptest?

Varje nivå tar ungefär en minut att utföra och antalet löpningar ökar därför från sju vändor på nivå 1 till 16 vändor på nivå 21, som ofta är den högsta nivån.

Vad är ett bra resultat på Beeptest?

Det finns flera olika test som har olika antal nivåer. Ett vanligt test har 21 nivåer. Varje nivå tar ungefär lika lång tid (60-66 sekunder), alltså ökar antalet vändor per nivå ju högre upp man kommer. Har man klarat hela testet har man sprungit 4 940 meter på 22 minuter.

Vad ska man klara på Beep-test?

Man ska springa de här 20 meterna i takten till musik. I musiken finns det pipljud i vissa intervall och efter en viss tid ökas frekvensen mellan pipen. Tanken är att man vid varje pip ska klara av de att springa de där 20 meterna vilket tillslut blir svårt eftersom frekvensen mellan pipen ständigt ökar.

Har någon klarat hela beep testet?

Vad är en bra nivå på Beeptest?

Vad är normalt på Beep test?

Syftet med ett beep-test är att deltagarna ska uppnå maximal hjärtfrekvens och med det maximal syreupptagningsförmåga. Detta görs genom att deltagarna ska springa mellan två linjer med ett avstånd på 20 meter från varandra, så många gånger som de orkar.

Vad är bra värde på Beeptest?

Share this post