Rekommendationer

Vilken storlek pa Lashlift?

Vilken storlek på Lashlift?

Välj storlek på dina rollers, dessa används för att skapa böjen på fransarna. Storleken S, M, L, XL väljs efter längden på dina egna fransar. Dina egna fransar ska gå runt rollern och täcka den. Mittpunkten på fransen bör hamna precis i kurvan på rollern.

Hur ofta kan man göra Lashlift hemma?

Rekommendationen är oftast att man bör göra ett lashlift var 6-8:e vecka. Hur länge franslyftet håller kan dock variera, i vissa fall håller det kortare tid men det kan också hålla upp till 10 veckor.

Hur går Lash lift till?

Hur går det till? Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda.

Kan man ha mascara efter Lashlift?

Efter en LashLiftbehandling ska du ej använda mascara eller blöta fransarna de första 24 timmarna då detta försämrar resultatet. Efter första dygnet går det bra att sminka/rengöra ansiktet som vanligt.

Vilken böj på Lashlift?

L-böj ger en rak böj och är optimal för korta fransar som vill ha en dramatisk effekt. U-böj ger ett väldigt naturligt böj och passar utmärkt för tjocka fransar. C-böj ger en kraftig böj och är perfekt för långa fransar.

Vilken böj Lashlift?

Går det att välja vilken böj man vill ha? Ja, du kan helt och hållet styra över formen på dina fransar och få alltifrån en liten mild böj till väldigt böjda. Det finns tre olika storlekar på spolarna: S, M eller L. Detta väljer man på plats tillsammans med den som utför behandlingen.

Vad händer om man gör Lashlift för ofta?

Det är viktigt att inte göra lash lift för tätt inpå sina behandlingar för att inte slita på fransarna. Varje människa tappar cirka tre till fem fransar om dagen, genom att vänta sex till tio veckor innan nästa behandling, kommer nya och starkare fransar ha hunnit bildats.

Kan man använda Fransböjare när man har Lashlift?

Med lashlift permanentas dina egna fransar i en fransböj så du slipper använda en fransböjare. Lashlift ger dig en hållbar böj i cirka 6-8 veckor – även efter bad, träning och bastu. Med en lashlift kommer dina fransar att se naturligt böjda ut när du vaknar på morgonen. Vad är lashlift?

Vad ska man tänka på innan man gör Lashlift?

Tänk på det här innan du gör ett lashlift

  • Var osminkad när du ska göra ett lashlift.
  • Använd inga krämer eller oljor runt ögonen.
  • Böj inte dina fransar.
  • Ha inga linser i.
  • Duscha innan eftersom du inte får blöta ner fransarna 24 timmar efter.

Hur länge håller Lashlift Gilda?

Ett franslyft, eller fransböjning, med permanent resultat håller i 6-8 veckor! Innan kunden gör en ny behandling bör det ha gått 7-8 veckor. Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.

Vilken mascara efter Lashlift?

Ett lashlift håller sex till åtta veckor. Du bör inte använda smink de första 24 timmarna, men sedan går det bra med icke-vattenfast mascara. Att använda mascara ofta kan dock göra så att fransarna tappar volym tidigare.

Kan man böja fransarna efter Lashlift?

En lashlift håller ungefär i 6-8 veckor beroende på hur snabb växtcykel du har. Böjen på fransarna blir gradvis mildare ju längre tiden går i takt med att vi tappar våra naturliga fransar (normalt tappar vi runt fem fransar om dagen). Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lashlift efter 6-10 veckor.

Share this post