Blogga

Hur raknar Hemnet besokare?

Hur räknar Hemnet besökare?

Svaret är att antal besök skiljer sig ganska mycket från bostad till bostad och område till område. Saker som också kan påverka är till exempel hur din bostad ser ut, hur många andra liknande bostäder som finns ute till salu samtidigt och när på året du säljer. Det är därför svårt att slå fast några exakta siffror.

Är raketen på Hemnet bra?

Maximera din försäljning med Raketen Raketen ökar därför dina chanser att maximera din försäljning. Du kan köpa Raketen när som helst under det att din bostadsannons ligger ute på Hemnet. Produkten är perfekt för dig som vill ge din bostad de bästa förutsättningarna innan visning.

Vad betyder sparat visningstid?

Normalt sett visas dina aktuella visningstider enbart i din annons. Men med Hemnet Plus och Hemnet Premium visas dina aktuella visningstider direkt i resultatlistan. Det gör att besökare lättare kan se dina visningstider och spara dem i sin kalender.

När tittar folk på Hemnet?

Vid 9-tiden på morgonen loggar bostadssurfarna på och under dagen är det ungefär lika många som surfar på Hemnet innan det sker en ökning mellan 19 och 21 på kvällen då allra flest är inne. Under arbetstid är det något fler personer i Stockholms län som bostadssurfar jämfört med övriga landet, enligt Hemnets statistik.

Hur många brukar komma på en visning?

Hur många kommer i snitt på visning? Det finns många olika faktorer som avgör hur många som kommer på en visning. En mäklare vi varit i kontakt med säger att i snitt i Sverige kanske det är fem spekulanter som kommer.

Det är därför svårt att slå fast några exakta siffror. Men här får du i alla fall en fingervisning (statistiken är baserad på alla försäljningar som gjordes på Hemnet under 2020).

Hur mycket kostar raket?

Sedan tillkommer kostnaden att fysiskt tillverka raketen och all annan utrustning, bränsle, personalkostnader (och inte vilken personal som helst!) och massa mer. NASA uppskattade kostnaden för en uppskjutning med rymdfärjan till runt 1.2 miljarder dollar i genomsnitt. Alltså ungefär 10 miljarder kronor.

Share this post