Ny

Vad ska man ha for luftgevar?

Vad ska man ha för luftgevär?

Luftgevär bäst i test 2022

  • Hatsan BT65 RB Elite Kit 5,5mm (Test Vinnare)
  • Hatsan 125 Sniper 10J.
  • Gamo Replay-10 4,5mm 10J.
  • Artemis-sr1250S-5,5MM (Budget)
  • Walther Lever-Action Steel (Klassisk stil)
  • Hatsan Striker Junior 4,5mm (luftgevär för barn)
  • Hatsan 135 10J med Optima 3-9X32.
  • Crossman Challenger ” Bästa pcp luftgevär”

Får man skjuta luftgevär på egen tomt?

För övrigt får den som är under 18 år aldrig använda ett luftvapen utan uppsikt av en vuxen person, även inom privat område. Du som fyllt 18 år får därmed inneha effektbegränsade luft- och fjädervapen utan licens. Skjut lugnt!

Får man skjuta luftgevär hemma?

Om man skjuter inomhus får vem som helst skjuta med luftvapen utan tillstånd. Om man är 18 år får man även skjuta utomhus utan tillstånd. Detta har inget med licensplikten att göra.

Får man skjuta luftgevär på sin egen tomt?

När behöver man licens för luftgevär?

Du som är under 18 år får aldrig använda ett luftvapen utan uppsikt av en vuxen person. Det gäller även inom privat område. I särskilda fall kan du få licens för den här typen av vapen. Du som fyllt 18 år får inneha effektbegränsade luft- och fjädervapen utan licens.

Får man skjuta med luftgevär i tätbebyggt område?

Är det ett licensfritt (effektbegränsat) luftgevär så är det i princip ordningslagen som gäller (så länge du inte går runt i villaområdet och riskerar att nån uppfattar det som ett hot…). används under uppsikt av någon som har fyllt 20 år. Inomhus är det fritt fram att skuta hur mycket du vill…

Luftgevär bäst i test 2022 Det blev Hatsan BT65 RB Elite Kit. Det är ett väldigt bra och välskjutande luftgevär som har blivit ett av de populäraste gevären just nu. Det med följer ett väldigt bra kikarsikte med en zoom på 3-12X. Ett annat trevligt luftgevär från Hatsan är detta hatsan 125 Sniper 10J.

Vart köper man airsoft?

Hos Wizeguy hittar ni allt inom airsoft / softairgun, massor av pistoler och gevär och ett stort sortiment av tillbehör och kulor. Vi säljer produkter vi själva tror på och ofta testat själva när vi spelat. Det gör att vi har det bästa inom airsoft-utrustning.

Share this post