Rekommendationer

Var ar en hederlig jul med Knyckertz inspelad?

Var är en hederlig jul med Knyckertz inspelad?

Böckerna om familjen Knyckertz blir SVT:s julkalender – och spelas in i Luleå och Boden. ”En hederlig jul med Knyckertz” är SVT:s julkalender 2021 och kommer att spelas in i Luleå med omnejd. Den beskrivs som “en varm och humoristisk julsaga som utspelar sig i en knasig tvärtomvärld”.

Vart är julkalendern 2021 inspelad?

Stora delar är inspelad i en studio i Stockholm. Annars är mycket inspelat i i Luleå och Gammelstads Kyrkby utanför Luleå samt i Boden.

Vem spelar polisen i julkalendern?

Skådespelaren Gizem Erdogan, 34, gjorde sitt genombrott i tv-serien ”Kalifat” som Pervin. Senare hyllades hon för rollen som polisen Leah i SVT:s dramaserie ”Tunna blå linjen”. Nu spelar hon tjuvmamma Fia i årets julkalender och har tidigare berättat att hon blev väldigt förtjust i berättelsen vid läsning av manuset.

Vem spelar Ture Knyckertz?

Men storebror Ture (Axel Adelöw) är annorlunda. Han har inte ett olagligt ben i kroppen, och kan inte ens dra en vit lögn utan att få skamhicka. Och nu, när det börjar lacka mot jul och hans mormor Stulia (Gunnel Fred) snart ska få komma ut ur finkan, är det enda han önskar sig en hederlig familjejul.

Vad heter lillasystern i årets julkalender en hederlig jul med Knyckertz?

Tures lillasyster Kriminellen är redan en mästertjuv och har lärt sig massor med tjuvtricks, medan Ture känner att han inte passar in i familjen.

Vad heter årets julkalender 2022?

Julkalendern 2022 en historisk vintersaga med sagomiljöer från Visby innerstad. Årets julkalender i SVT heter ”Kronprinsen som försvann” och är en spännande saga för hela familjen. Julkalendern utspelar sig i en svunnen tid då kungar och drottningar härskade.

Var har julkalendern spelats in?

Produktion. Inspelningarna av julkalendern påbörjades i slutet av januari 2021 och pågick fram till mitten av april samma år. Detta år spelades julkalendern in i Stockholm, Luleå och Boden, och till stor del i Gammelstads kyrka, Rödbergsfortet och Länsfängelset i Luleå.

Hur kommer man med i julkalendern 2022?

Alla åldrar välkomnas att söka för en eller flera inspelningsdagar. Vi ser gärna att du har ofärgat hår eller att du har en naturlig hårfärg. Inspelningsperioden äger rum från januari till mars 2022. Vi kommer sedan att svara dig i slutet av november / början på december.

Vem spelar psykologen i julkalendern?

Julkalendern är baserad på böckerna om Familjen Knyckertz, som är skrivna av Sparring och illustrerade av Per Gustavsson….En hederlig jul med Knyckertz[redigera | redigera wikitext]

Medverkande Gizem Erdogan David Sundin Axel Adelöw Paloma Grandin Claes Malmberg
Produktion

Vem är tjuven i julkalendern?

I årets julkalender möter vi tjuvfamiljen Knyckertz, som planerar en kupp – men sonen Ture vill inget hellre än att familjen ska bli hederlig.

Vad heter lillasystern i julkalendern?

Share this post