Rekommendationer

Ar det lagligt att kopa ol pa natet?

Är det lagligt att köpa öl på nätet?

Du behöver betala alkoholskatt När du beställer alkohol på nätet ska du betala svensk alkoholskatt till Skatteverket innan alkoholen transporteras till Sverige. Om du inte har betalat alkoholskatten innan alkoholen transporteras till Sverige kan Tullverket omhänderta alkoholvarorna och inleda en skatteutredning.

Kan man beställa öl från Tyskland?

Får jag beställa alkohol för eget bruk via internet från Tyskland? Ja, men du måste betala svensk alkoholskatt till Skatteverket innan alkoholen transporteras till Sverige, oavsett vilken mängd du beställer.

Vart kan man köpa billig öl?

Både billig öl och spännande specialbrygder På BorderShop hittar du både kända klassiker som Carlsberg, Tuborg och Heineken, plus spännande internationella ölsorter som Leffe, Miller och Newcastle Brown Ale.

Kan man beställa från BorderShop?

En förbeställning är en beställning du gör på bordershop.com och som är packad och redo den dag du besöker BorderShop i Puttgarden eller Rostock. När du kommer till BorderShop betalar du för dina varor och sedan levereras de till dig i förbeställningshallen, där vi kör dem direkt till din bildörr.

Är ölen billigare i Danmark?

Från och med måndag blir en öl 20 öre billigare i danska butiker. Det är en femma mindre per flak – inte tillräckligt för att kunderna ska välja Danmark före Tyskland, tror handlarna. – Det är alldeles för lite. Öl och cider är fortfarande mycket billigare i Tyskland.

Varför får Vinoteket sälja alkohol?

Rosengrendomen från 2007 slog fast att privatimport av vin inte utmanade Systembolagets monopol och att det därmed är fullt lagligt. Domen innebar att vinklubbar, som Vinoteket, kunde bedriva verksamhet i Sverige.

Vem äger Vinoteket?

Han var med och startade upp Vinoteket Lothar för snart två år sedan. Nu kommer Patric Anderson tillbaka och blir delägare – tillsammans med sommelierkollegan Daniel Sandvall.

Share this post