Allmänning

Ar BroPass och Brobizz samma sak?

Är BroPass och Brobizz samma sak?

Svaret är enkelt: BroPass är Øresundsbrons rabattavtal som alltid ger dig minst halva priset på dina turer över Øresundsbron. Brobizz är namnet på en betalningsförmedlare som kan förse dig med en bizz eller en nummerplåt med betalning för automatisk betalning vid bl. a. färjor, broar, betalstationer och parkering.

Hur lång tid tar det att få BroPass?

Få en bra start på din resa över Øresundsbron genom att göra ditt BroPass-avtal resklart på endast 5 minuter. Besök Självbetjäning för att göra ditt BroPass-avtal resklart. Är ditt betalkort uppdaterat? Om ditt betalkort inte är uppdaterat, eller om det har gått ut, kommer bommen i betalstationen inte att öppnas.

Vad är Oresundspay?

ØresundPAY ger dig automatisk betalning på broar, färjor och betalvägar i Skandinavien. Anslut enkelt lokala rabattavtal till ditt ØresundPAY avtal och dra nytta av fördelarna på dina favoritvägar. Och på Mitt Konto får du överblick över dina resor och betalningar.

Kan man använda Brobizz på Stora Bältbron?

På samma sätt som betalningen över Öresundsbron så finns det möjlighet att få ett billigare pris när du kör över Stora Bältbron med ett Brobizz. Med BroBizz får du automatiskt rabatt varje gång du kör över bron.

Vad kostar öresundsbro?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 540 SEK (2022) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 495 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 440 SEK) kostar resan över bron 235 SEK för en enkel resa.

Hur skaffar man BroPass?

Så här gör du Beställ ett bizz-avtal. Sedan är du redo att köra över Öresund. Når du klickar på ”Beställ BroPass nu” skickas du till inloggningssidan på Mitt konto. Vi skickar dig sedan direkt till oresundsbron.dk för din beställning.

Har jag BroPass?

Du kan alltid kontrollera om ditt BroPass-avtal är aktivt genom att logga in på Mitt BroPass. Observera: Eftersom ditt avtal är kopplat till ditt betalkort, är det viktigt att det är aktivt när avtalet ska användas.

Vad kostar Broavgiften Øresundsbron?

Köp en biljett online BroPass-årsavgift: 460 SEK. Priserna är per enkelresa per kalendermånd, i SEK och inklusive 25% moms. * För utresan betalar du vanligt BroPass-pris och på hemvägen betalar du ett extra lågt pris.

När blir Øresundsbron gratis?

Øresundsbron vill se en omstart av regionen och bjuder alla BroPass-kunder som kör över bron att få en tur på köpet – upp till tre gånger – under perioden 1 september till 30 november.

Vad kostar Stora Bältbron med Brobizz?

En enkel resa över Öresundsbron och Stora Bältbron kostar 650 kr under sommarmånaderna, medan resan med färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden kostar 1115 kr. Det vill säga nästan hala kostnaden. Med BroPass får du en bizz och kan köra i bizz-banorna till halva priset utan att stanna.

Vad kostar månadskort till Danmark?

Exempel är för en vuxen till Danmark och utan tillägg för Metro. Malmö-Köpenhamn 1760 kr (30-dagarsbiljett 2345 kr, 24-timmarsbiljett 240 kr). Lund-Köpenhamn 2020 kronor (30-dagarsbiljett 2685 kr, 24-timmarsbiljett 300 kr). Hela Skåne-Köpenhamn 2440 kronor (30-dagarsbiljett 3245 kr, 24-timmarsbiljett 430 kr).

Share this post