Rekommendationer

Vad ar Oresundpay?

Vad är Oresundpay?

ØresundPAY ger dig automatisk betalning på broar, färjor och betalvägar i Skandinavien. Anslut enkelt lokala rabattavtal till ditt ØresundPAY avtal och dra nytta av fördelarna på dina favoritvägar. Och på Mitt Konto får du överblick över dina resor och betalningar. Gör ditt avtal körklart genom ett besök på Mitt Konto.

Vilka broar gäller BroPass?

Du kan alltså använda en ØresundBizz® på broar, betalvägar och färjerutter, och betalningen sker automatiskt via ditt BroPass-avtal. Tip: Din ØresundBizz fungerar automatiskt hos andra operatörer. INFO: För att få rabatt på din resa över Stora Bältbron, ska du upprätta dig som kund hos A/S Storebælt, vilket är gratis.

Vad kostar Brobizz per år?

Om du kör över Øresundsbron tur/retur en gång varje år kan det löna sig att teckna ett BroPass-avtal. BroPass är ett rabattavtal som kostar 460 kr per år och innebär dessutom att du blir medlem i Club BroPass och får tips och rabatter på upplevelser i Danmark. BroPass-årsavgift: 460 SEK.

Vad kostar det att köra över Öresundsbron?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 540 SEK (2022) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 495 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 440 SEK) kostar resan över bron 235 SEK för en enkel resa.

Hur länge gäller ett BroPass?

Beställ här på sidan. Ett BroPass-avtal kostar 325 kr om året för privatkunder. När du har anmält dig betalar du det årliga abonnemanget tills du själv säger upp det hos Øresundsbro Konsortiet.

Var kan jag använda min BroBizz?

Din BroBizz från Öresundsbron kan användas på en lång rad betalstationer i Sverige, Danmark och Norge. Du behöver därmed bara en BroBizz när du kör eller tar färjor inom Skandinavien.

Hur fungerar BroPass?

Så fungerar det: För att få SnabbTurs-rabatten ska du använda samma registreringsnummer på både ut- och hemresan. Du kan endast använda registreringsnummer som betalningsmedel på Øresundsbron. Ska du köra genom andra betalstationer behöver du fortfarande din bizz. Personliga registreringsnummer kan inte användas.

Kan man använda BroBizz på Stora Bältbron?

På samma sätt som betalningen över Öresundsbron så finns det möjlighet att få ett billigare pris när du kör över Stora Bältbron med ett Brobizz. Med BroBizz får du automatiskt rabatt varje gång du kör över bron.

Hur betalar man med Brobizz?

Om du inte har en bizz kan du betala både kontant och med betalkort på betalstationen. På Øresundsbron kan du betala kontant eller med de flesta betalkort på betalstationen. Vi accepterar både danska och svenska kronor samt euro (dock ej 500 euro-sedlar) och flera typer av betalkort.

Share this post