Rekommendationer

Hur lange galler Gront Kort bil?

Hur länge gäller Grönt Kort bil?

Vi utfärdar Grönt kort för den tiden som du har planerat att vara bortrest, som längst för den tid din försäkring är betald. Du måste alltså se till att försäkringen är betald innan du påbörjar din resa.

Har Grönt Kort men inget Golf-ID?

Du får ett golf-ID när du börjar spela golf i Sverige, oavsett om du tar grönt kort online eller via en fysisk grönt kort utbildning. Sedan behåller du ditt unika ID genom hela din golfkarriär, även om du byter hemmaklubb eller medlemskap.

Vad kostar Grönt Kort bil?

Beställ direkt på webben – kostar 200 kronor Grönt kort kostar 200 kronor när du beställer här. Använd hellre Mina sidor där det är gratis. Innan du beställer bör du kontrollera att din försäkring gäller utomlands (särskilt om du har ett yrkesinriktat fordon) och är betald för hela den period du ska vara bortrest.

I vilka länder kräver Grönt kort?

Du behöver Grönt kort i följande länder: Ryssland, Albanien, Azerbajdzjan, Bosnien och Hercegovina, Israel, Makedonien, Moldavien, Montenegro, Turkiet, Ukraina och Vitryssland. Dessutom rekommenderar vi att du tar med Grönt kort när du beger dig med egen bil till Spanien.

Kan man spela golf utan Grönt Kort?

Pay and Play innebär att du får spela på en golfbana utan att ha grönt kort eller golf-ID. Du behöver alltså inte vara medlem i en golfklubb för att spela Pay & Play. Alla som vill kan alltså boka en tid, dyka upp vid banan, betala och spela.

Har jag ett golf-ID?

Det är ditt medlemsnummer som används i GIT (Golfens IT-system) samt vid bokning av golftider och identifiering av dig på alla golfklubbar som är anslutna till SGF. Ditt Golf-id består av de sex första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD) följt av tre slumpvist utvalda siffror som du finner på ditt medlemskort.

Hur vet man om man har Grönt Kort?

Du hittar teoriwebben för Grönt Kort på: https://golf.se/grontkort. Där loggar du in med ditt Golf-ID och ditt lösenord. Har du inte ett Golf-ID kan du registrera dig gratis här.

Share this post