Rekommendationer

Kan man byta klack pa skor?

Kan man byta klack på skor?

Lite beroende på hur aggressiv gång bäraren har och hur skorna används, så varierar det hur snabbt man behöver byta klacken. Det kan handla om allt från ett halvår till ett par år, omklackning bör oavsett göras innan gummibiten slitits ned helt.

Hur ska Hälgrepp sitta?

Tredje justeringen – hälgrepp Likt plöskudden är hälgreppet gjord i mocka och på insidan sitter självhäftande klister som gör hälfodret lätt att applicera i hälen på skon. Detta gör att hälen omsluter foten på ett bättre sätt och att den fixeras på ett annat sätt i skon vilket också gör att helhetskänslan blir bättre.

Hur länge håller ett Fotinlägg?

Ett par ortopediska skoinlägg håller i ungefär 2-4 år, beroende på hur mycket du använder dem.

Hur får man för stora skor att passa?

Få för stora skor att passa

  1. Lägga i en sula – Det här är verkligen smart. Du kan komma upp i en fjärdedels storlek på detta vis.
  2. Lägga till plöskudde – Du kan också köpa en plöskudde som du fäster på skons plös.
  3. Lägga till foder i hälen – Det går också att beställa hälfoder som du sätter in i skons hälparti.

Hur länge håller skoinlägg?

Hur länge håller ett par fotbäddar? 1-3 år beroende på slitage och modell.

Hur länge håller fotbäddar?

https://www.youtube.com/watch?v=wrfkPd3MshE

Vad är Sparsulning?

Sparsula är en tunn gummisula som man limmar fast utanpå den främre delen av skons slitsula. Det går även att lägga på sparsulor som täcker hela slitsulan om det är skor som inte har någon klackbas.

Kan man lästa ut skor på längden?

Alla skor går att lästa ut, mer eller mindre. Det går att lästa på längd, bredd, höjden i tån, vrist, skaft (upptill/vaden/vristen) eller på en speciell punkt. Gummistövlar går inte att lästa ut. Pris för utlästning: Skor 220 kr, stövlar (längd & eller bredd) 230 kr, Skaft 320 kr.

Vad är Halvsula?

Halvsula Komfort med stöd Halvsulan är förstärkt i hålfoten med en termoplast för att förbättra uppbyggnaden i skorna och ger ett extra stöd för hålfoten. Halvsulan är tillverkad av ett stötdämpande material som effektivt bidrar till bättre stötdämpning vid användning.

Vad är Vibramsula?

Vibram är en av världens främsta gummispecialister. I 70 år har företaget försett världsmarknaden med greppande sulor. I framtiden ska folk dock inte behöva vända på skor för att få syn på Vibrams gula platta, Vibram ska finnas överallt där konsumenten behöver funktion med gummi.

Är blundstone bra?

Sedan starten för över 130 år sedan, har namnet Blundstone blivit något av en legend i Australien, och står för en sko av hög kvalitet. Blundstone boots har överlevt torka, översvämningar, världskrig och Australiens hårda terräng. Ett par Blundstones håller år efter år, och blir bara alltmer bekväma.

Share this post