Ny

Hur diskar man pa vandring?

Hur diskar man på vandring?

Fånga helt enkelt upp lite vatten från din fjällbäck, grovdiska och häll ut diskvatten och matrester en bra bit upp på land (eller ännu hellre: gräv ner). Ta sedan lite av ditt varma vatten, tillsätt lite diskmedel, diska och häll ut på marken en bra bit upp från vattnet. Naturen tackar dig.

Hur diskar man i skogen?

Antingen kapar man en diskborste, eller så tar man ett utbytbart huvud. När man har diskat kan man skaka av det mesta av vattnet från disken, och sedan torka av den med en disktrasa. Fäst trasan utanpå packningen, så att den kan torka under färden. Om trasan känns sunkig efter några dagar kan man koka den.

Kan man diska med grön såpa?

diska av allt du haft i skåpen och låt det torka så det är helt torrt, om de inte försvinner gör det igen, va envis så försvinner de tillslut. I BADRUMMET: Det här kan låta galet men att tvätta händerna i såpa istället för vanlig tvål fungerar alldeles utmärkt för såpan torkar inte ut händerna.

Kan man diska med Grumme såpa?

Koka upp vatten med såpa och låt stå en stund med lock. Skölj ur och diska som vanligt. En ugn som fått matspill i sig rengörs genom att gnidas in med koncentrerad såpa. Värm sedan ugnen till 100 grader och stäng av den.

Vad använder man grön såpa till?

Alla golv, målade ytor, torka av skinnmöbler, rengör ugnen, utemöblerna mm. Såpan är effektiv,dryg och skonsam.

Kan man använda såpa som tvättmedel?

Fast såpa är fantastiskt som fläckborttagningsmedel och tvättmedel. Speciellt feta fläckar tas med fördel bort med såpa. Till skillnad från flytande såpa är den fasta lättare att jobba med och gnugga in i fläcken då den inte rinner ut och försvinner. Vi visat här nedan hur vi tagit bort fläckar från en vit duk.

Kan man använda Grönsåpa som tvål?

I BADRUMMET: Det här kan låta galet men att tvätta händerna i såpa istället för vanlig tvål fungerar alldeles utmärkt för såpan torkar inte ut händerna. Kakel och porslin är lätt att rengöra med såpavatten.

Share this post