Rekommendationer

Vad tjanar man pa Circle K?

Vad tjänar man på Circle K?

Nyanställda kallas servicebiträden. Den som ännu inte fått ihop två år i branschen, och inte ett års anställning i företaget, ska ha 23 361 kronor i månadslön. Eller 133,49 kronor i timmen.

Vad tjänar man på en bensinmack?

29 400 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar man på att jobba på en mack?

Medellön. 29 400 kr.

  • Man. 29 200 kr.
  • Kvinna. 29 500 kr.
  • Vad har Circle K för avtal?

    Uppgörelsen som nu tecknats med MAF/PAF gäller för Circle-K, Shell och merparten av övriga mindre bolag. En ny förhandlingsrunda väntar med KFO, som har Preem, OKQ8 och en del OK-stationer som inte ingår i OKQ8. Det nya avtalet löper från den 1 december 2020 till den 30 april 2023.

    Varför jobba på Circle K?

    Dina kollegor på Circle K blir som en andra familj. Atmosfären är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en viktig anledning till varför våra butiksanställda gillar sina jobb.

    Hur mycket tjänar man på Shell?

    Lönen har förmodligen gått upp ett par kronor i timmen. En liten fingervisning till. ingångslönen ligger på ca 80:- men ring tilll transport facket så kan de nog svara på dina frågor. ingångslönen ligger på ca 80:- men ring tilll transport facket så kan de nog svara på dina frågor.

    Vad tjänar man på Preem?

    Lönestatistik för bensinmacksföreståndare i olika regioner i Sverige

    Region Medellön 2020
    Småland med öarna 31900
    Sydsverige 33500
    Västsverige 31700
    Norra Mellansverige 31700

    Hur är det att jobba på en mack?

    Arbetsuppgifter är varierande, du är både kassabiträde, lokalvårdare och cafébiträde. Du servar kunderna och svarar på olika frågor. På en del bensinstationer krävs det att personalen har körkort. Till exempel på bensinstationer med biluthyrning där det kan ingå i jobbet att köra fram bilen.

    Vad tjänar ett mackbiträde?

    Nedan visas ovanstående tabell i en graf för att tydligare visa löneutvecklingen för mackbiträde….Löneskillnader mellan män och kvinnor.

    År Medellön kvinnor Medellön män
    2017 27 200 kronor 30 700 kronor
    2018 30 100 kronor 29 400 kronor
    2019 29 700 kronor 29 400 kronor
    2020 29 500 kronor 29 200 kronor

    Vad kostar Circle K extra?

    Extrakort är en smart investering och kostar 0 kr/år. Alla över 18 år kan få ett extrakort. Logga in på Mitt Circle K EXTRA Mastercard och gå in på korttjänster, och ansök sedan enkelt med Mobilt BankID.

    Måste man ha körkort för att jobba på okq8?

    Du måste ha ditt riktiga körkort.

    Hur är det att jobba på Shell?

    Trevlig och givande arbetsplats Roligt och givande arbete, många olika sorters kunder träffar man. Olika arbetsuppgifter att sköta under sitt arbetspass. Ok, personal ”politik”.

    Hur mycket tjänar man på mack?

    Lön Mackbiträde

    • Medellön. 29 400 kr.
    • Man. 29 200 kr.
    • Kvinna. 29 500 kr.

    Hur mycket tjänar macken på bensin?

    Hur stora är intäkterna på drivmedel på en medelstor mack i en medelstor stad? – Spannet är stort men en genomsnittsstation säljer ungefär 2,5 miljoner liter per år (bensin och diesel). Räknat på ett literpris på 14 kronor blir intäkten i genomsnitt 350000 kronor per år.

    Finns det VAPE på Circle K?

    Circle K har tidigare sålt e-cigaretter i andra länder. Företaget var en av världens första större kedjor som gav sig in på vejpmarknaden i USA, redan 2013. “Vi har erbjudit denna kategori av produkter i andra länder inom Circle K med framgång. Vi bedömer nu att efterfrågan vuxit sig tillräckligt stor även i Sverige”.

    Vad tjänar man på en mack?

    Vad tjänar en Javascript utvecklare?

    js-utvecklare ligger på $65 437 per år. En annan källa, neuvoo, har en betydligt högre genomsnittslön som är $121 875 per år. ZipRecruiter visar liknande resultat, med en genomsnittlig lön för Node. js-utvecklare på $114 829 per år.

    Hur är det att jobba på OKQ8?

    Som Säljare på OKQ8 arbetar du i en föränderlig och spännande organisation där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av bland annat drivmedel, mat, kiosk och bilistiska produkter, biltvätt, servicehjälp samt uthyrning av bil, lastbil och släp.

    Share this post