Ny

Vilket datum borjar NHL?

Vilket datum börjar NHL?

Den börjar alltså tisdagen tolfte oktober, visade det sig när NHL i natt offentliggjorde spelschemat för 2021-2022. Premiärkvällen tar regerande mästarna Tampa emot Pittsburgh vid 01.00 svensk tid – och några timmar senare begår nya NHL-laget Seattle Kraken urpremiär, borta mot Vegas Golden Knights.

När börjar NHL slutspel 2021?

Alla matcher för starten av årets slutspelsfest NEW YORK — Stanley Cupp-slutspelets första runda börjar söndagen den 15 maj med match 1 mellan Boston Bruins och Washington Capitals klockan 01:15, svensk tid.

När börjar Stanley Cup 2022?

I oktober startar grundserien igång, varje lag spelar då sina matcher innan det är dags för Stanley Cup-slutspel i början av maj. Den sista matchen i grundserien spelas den 29 april. Därefter har vi slutspelsklara lag framför oss och slutspelet startar den 2 maj.

Vilken tv kanal visar NHL?

I Sverige sänds NHL i Viasats kanaler. Samtliga matcher sänds direkt i Viasat och Viaplay.

När spelas Stanley Cup finalen?

De 16 lagen inleder slutspelet med åttondelsfinaler, som sedan följs av kvartsfinaler, semifinaler och slutligen den stora finalen. En vanlig säsong spelas slutspelet under perioden april-juni och först efter det vet vi vilket lag som blir nya mästare.

Hur går det i NHL?

Med tanke på osäkerheten kring Covid-19-pandemin kommer NHL och NHLPA vara flexibla och anpassningsbara under de kommande veckorna för att följa direktiv från både lokala och nationella myndigheter. Detta för att se till att spelare, annan personal och platser i samhället där ligan spelar kan hålla sig säkra.

Vart kan man se NHL matcher gratis?

För att se vilka matcher i NHL du kan streama gratis så rekommenderar vi dig vidare till SVTplay. Där har de redan lagt ut ett spelschema med de matcher som SVT kommer att visa gratis på nätet. För att streama hockey gratis hos SVT så krävs det inget konto eller registrering.

Var kan man se NHL matcher?

I Sverige streamas matcherna genom Viaplay. För mer info om streaming, klicka här. Matcherna sänds även på tv, då genom VSports sortiment som bland annat innehåller kanalerna VSport Hockey, VSport1 och VSport Premium. Höjdpunkter och matchsummeringar finns tillgängliga varje dag här på NHL.com/sv.

Vilken kanal sänder Winter Classic 2022?

Webb-TV – Se Road to the NHL Winter Classic i TV10 Play.

Share this post