Ny

Hur lang tid tar det att fa ett paket fran Frankrike?

Hur lång tid tar det att få ett paket från Frankrike?

Oavsett var i Frankrike du importerar från, tar det normalt 5-8 dagar att få dina varor hem med standard vägtransport. Speditörerna har vanligtvis 1-2 avgångar i veckan från Frankrike och många upphämtningar från leverantörer runt om i Frankrike görs dagligen och kan, i de flesta fall, bokas med en 1-2 dagars varsel.

Vart hamnar paket från utlandet?

Hur du aviseras och hur din försändelse levereras hem till dig, beror på vilken tjänst avsändaren valt att skicka ditt paket med. Vissa tjänster från utlandet aviseras inte utan körs ut under dagtid direkt till mottagaren. Kan vi inte leverera får du en avisering om var du kan hämta försändelsen.

Kan man spåra paket utomlands?

Spåra paket från utlandet med PostNord Portal Business Du kan till exempel söka på paket-ID, din egen orderreferens och mottagarens namn. När du väntar paket från utlandet kan du även se vilka som är på väg till ditt företags olika arbetsställen.

Var befinner sig postbilen?

Det första alternativet är att besöka deras hemsida, och där leta upp sidan för spårning. På denna sida finns en sökmotor där du kan söka på tre former av uppgifter för att få upp din försändelse. Du kan söka på leveransens försändelse-ID, ditt logistikkundnummer som avsändare, eller en sms-avisering.

Vart hamnar paket?

Så här går det till steg för steg:

  • Paketet anländer till Sverige.
  • Transportföretaget tar över ansvaret.
  • Transportföretaget gör din tulldeklaration.
  • Tullverket tar emot tulldeklarationen.
  • Är tulldeklarationen korrekt godkänns den.
  • Transportföretaget skickar betalningsinfo till dig.

Vart exakt är mitt paket?

Vet du att du kan spåra ditt paket i vår app? Med PostNord App får du snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta.

Share this post