Populära

Vad betyder en kupong?

Vad betyder en kupong?

Kupong[redigera | redigera wikitext] Tidigare var ägaren av exempelvis obligationer berättigad till utdelning genom de kupongark som bifogades till värdepapperna. Kupongräntan är den ränta som bestämmer hur stora kupongutbetalningarna ska vara, vilket är lika med kupongens värde dividerat med det nominella beloppet.

Vad kostar en biljett med reskassa?

Enkelbiljett köpt med reskassa 39 kr Du väljer ett belopp mellan 100 och 1000 kronor att ladda på ditt kort.

Vad kostar en SL biljett för pensionär?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Hur får jag fram mitt kort på iPhone?

Så här öppnar du boardingkortet, biljetten eller en annan kupong:

  1. Om din iPhone har Face ID trycker du två gånger på sidoknappen. Autentisera med Face ID eller ange ditt lösenord för att öppna Plånbok om du uppmanas till det.
  2. Om din iPhone har Touch ID, dubbelklicka på hemknappen.

Vad kostar en enkelbiljett?

Det nya priset för digitala enkelbiljetter blir därmed 37 kronor (i dag 45 kronor) respektive 25 kronor (i dag 31 kronor). Samtidigt höjs priset i reskassan från 32 kronor till 37 kronor för en vuxen. För pensionärer, studenter och ungdomar höjs priset från 22 till 25 kronor.

Vad kostar reskassa SL?

Reskassa vuxen

Enkelbiljett reskassa Pris Giltighet
zon 1+2+5 + SL 120 kr 150 min
zon 1+2+3+5 + SL 147 kr 150 min
zon 1+2+3+4 + SL 147 kr 150 min
Alla zoner + SL 174 kr 150 min

Har SL pensionärsrabatt?

Från och med 13 september kan den som är pensionär, student eller ungdom ställa in betalkortet på sl.se för att dagen därpå börja köpa enkelbiljetter till rabatterat pris med ett blipp mot biljettläsaren.

När får man pensionärsrabatt på SL?

Du som tar ut allmän pension innan du fyllt 65 år kan använda ett pensionärsintyg för att ta del av pensionärsrabatter när du ska åka med kollektivtrafik eller vid inträden till olika evenemang.

Share this post