Trendig

Vart ar bast att bo pa Bali?

Vart är bäst att bo på Bali?

Nusa Dua har kanske Balis absolut finaste stränder. Vill du enbart ha lyx och harmoni är det i Nusa Dua du ska befinna dig. Det här området anses som lite lyxigare än de andra områdena. Åker du på smekmånad rekommenderar jag att bo på ett riktigt schysst hotell i Nusa Dua som har direkt access till stranden.

Vilka bor på Bali?

Bali är en 5 780 km² stor ö och en provins med 4,2 miljoner invånare med snabb befolkningsökning (jan 2014) i det sydostasiatiska landet Indonesien. Majoriteten (83,5 %) är hinduer, 13,4 % muslimer, 2,5 % kristna, 0,5 % buddhister, till skillnad från Indonesien som helhet där 87 % är muslimer.

Vilken tid på året är bäst att åka till Bali?

Till Bali kan du resa året om – här ligger dagstemperaturen på runt 30 grader. Perioden maj till augusti är dock allra mest populär då det regnar minst. Ubud är centrum för den balinesiska kulturen och här kretsar mycket kring det andliga.

Hur mycket pengar får man ta med sig till Bali?

Hur mycket pengar behöver jag för en veckas vistelse i Bali? Om du vill tillbringa en vecka i Bali kommer kostnaden för din vistelse att vara: 2,200 SEK (3,366,000 IDR) -en billig vistelse i 7 dagar i Bali. 3,200 SEK (4,871,000 IDR) – en budgetresa i 7 dagar i Bali.

Hur mycket kostar det att bo i Bali?

Resturang priser i Bali

  • 🌯Mat för en person, billig restaurang= 1.26€
  • 🥘Mat för två i en bra restaurang= 10.38€
  • 🍔Macdonalds meny= 2.83€
  • ☕️ Kaffe med mjölk i en kafeteria= 1.76€
  • 🥤 Burk coke eller pepsi (0,33l)= 0.54€
  • Flaska vatten ( 0.33l)= 0.27€

När är regnperioden på Bali?

Väder på Bali: Tropiskt klimat, varmt året runt med dagstemperaturer på ca 30 grader och nattemperaturer på ca 20-25 grader. Regnperioden brukar börja i december och pågår till mars. Då är luftfuktigheten som högst, 70-85%, och det faller mer än 200 mm regn varje månad.

Är det dyrt att leva på Bali?

Prisläget på Bali gör ön till en liten guldklimp i Indiska Oceanen för alla budgetresenärer. Även charterresorna till Bali är en prisvärd historia. Indonesien är fortfarande ett av de billigaste asiatiska länderna att semestra i.

Share this post