Blogga

Vilka flygbolag flyger till Cancun?

Vilka flygbolag flyger till Cancun?

Flygbolag som flyger till Cancuns flygplats Novair har direktflyg från Stockholm Arlanda till Cancuns flygplats. Dessutom flyger Thomas Cook Airlines, Lufthansa, Condor, KLM, Air France, British Airways och Iberia från Sverige till Cancuns flygplats med en eller flera mellanlandningar.

Är Cancún säkert?

Stora turistdestinationer såsom Cancun, Tulum, Playa del Carmen, Los Cabos och Puerto Vallarta har inte varit utsatt för samma höga nivåer av narkotikarelaterad brottslighet som andra delar av Mexiko, men under 2021 har det skett flera incidenter, inkl skottlossning, i populära turistområden och där turister har råkat …

Är det dyrt i Cancún?

Den genomsnittliga boendekostnaden i Cancún varierar från: 125 SEK (261 MXN) i Hostel till 217 SEK (455 MXN) i 3-stjärnigt hotell. Pris per natt i ett lyxhotell i Cancún handlar om 453 SEK (948 MXN). Använda kollektivtrafiken i Cancún kommer till en kostnad av: 5.70 SEK (12 MXN) för en enkel biljett.

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Cancun?

11 timmar och 25 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm Arlanda till Cancún.

När är det billigast att åka till Mexiko?

Högsäsongen anses vara juni och juli. Den billigaste månaden att flyga till Mexiko är maj.

Hur mycket kostar det att flyga till Mexico?

Det bästa priset för enkelflyg till Mexico City från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 385 kr (Göteborg Landvetter till Mexico City Juarez Intl). Det bästa priset för tur- och returflyg till Mexico City från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 135 kr (Stockholm Arlanda till Mexico City Juarez Intl).

Är Cancun säkert?

Hur länge tar det att flyga till Mexiko?

Flygtid. 11-12 timmar med charterflyg och 15-18 timmar med reguljärflyg från Stockholm, beroende på flygrutt.

Priserna på basprodukter i Cancún är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.84 gånger mindre för shopping i Cancún än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Cancún varierar från: 125 SEK (260 MXN) i Hostel till 219 SEK (455 MXN) i 3-stjärnigt hotell.

Share this post