Rekommendationer

Vad finns det att gora i Chicago?

Vad finns det att göra i Chicago?

De populäraste sevärdheterna i Chicago

  1. Art Institute of Chicago. 24 177. Konstmuseer.
  2. Museum of Science and Industry (Chicago) 11 042. Vetenskapsmuseer.
  3. John Hancock Center. 10 903.
  4. Cloud Gate. 18 090.
  5. Millennium Park. 24 772.
  6. Field Museum. 8 754.
  7. Wrigley Field. 9 833.
  8. The Magnificent Mile. 15 693.

Kan man åka till Chicago?

Chicago är en av mina favoritstäder i USA. Kanske till och med favoritstaden. Här finns massor av cool arkitektur, häftiga skyskrapor, bra restauranger och mycket shopping. En annan bra sak med Chicago är att själva centrum är relativt litet till ytan så att man kan ta sig runt till fots nästan vart man än ska.

Är Chicago?

Chicago är en stadskommun i delstaten Illinois i Mellanvästern i norra USA. Chicago, som är beläget vid Michigansjöns sydvästra ände, är USA:s tredje största stad. Det är en viktig knutpunkt i USA:s kommunikationssystem samt ett centrum för industri och jordbruk.

Hur är det att bo i Chicago?

Chicago, en vibrerande storstad av kultur och sevärdheter som passar så väl den ensamma resenären som det stora ressällskapet. Till Chicago kan du resa året runt, säsongerna sätter sin prägel men sevärdheterna är alltid öppna och stadens invånare välkomnande. Chicago är beläget vid Lake Michigan i delstaten Illinois.

Var är bäst att bo i Chicago?

Ett tips är att bo på ett hotell i de mer centrala delarna av Chicago, då man slipper spendera mycket tid på att ta sig till och från stadens centrum varje dag.

Hur är det i Chicago?

Mer än 70 olika etniska grupper lever idag tillsammans i Chicago. Politiskt sett är irländarna den starkaste gruppen. I Chicago byggdes de första skyskraporna. Det var i samband med återuppbyggnadsarbetet efter branden som staden fick sina första skyskrapor.

Share this post