Trendig

Vilken tankstation ar billigast?

Vilken tankstation är billigast?

95 oktan. Preem i Kristianstad: 10,79 kr. Ingo (Jet) i Kristianstad: 10,79 kr.

  • 95 oktan. Preem i Kristianstad: 10,79 kr. Ingo (Jet) i Kristianstad: 10,79 kr.
  • Vem sätter bensinpriset?

    VärldenBensinpriset bestäms av världsmarknadspriset på råolja, världsmarknadspriset för bensin, dollarkurs, skatter, transportkostnader, lagerkostnader och lokal konkurrens. Råolja handlas på råvarubörser runt om i världen och priset styrs av tillgång och efterfrågan.

    Hur tankar man billigast?

    Kör du mycket bil kan det vara bra att använda sig av ett bensinkort. Du får då ett förmånligare pris på den bensin eller diesel du köper. Det finns många olika bensinkort att välja mellan och därför försöker ofta de olika företagen locka kunder med mycket andra erbjudanden.

    Vem bestämmer bränslepriset i Sverige?

    Priset på bensin och diesel styrs därför kortsiktigt främst av tillgången (lagernivåer färdiga produkter) och efterfrågan (konjunkturläge och ekonomisk aktivitet) i den närliggande geografiska marknaden. I nordvästra Europa är det Rotterdam som är handelsplats för bensin och diesel och andra oljeprodukter.

    Vilka kort tar bilisten?

    Qstar Tankkort är ett betalkort som endast kan användas till att betala drivmedel på Qstar. Detta kortet har inga rabatter och det är inte ett kreditkort. När man använder kortet betalar man i efterhand mot faktura. Qstar har också ett kort som heter Smartkort.

    Hur mycket kostar 1 liter diesel?

    Aktuella priser automatstationer

    Produktnamn Pris Enhet
    Produktnamn: Bensin 95 Pris: 20,94 Enhet: kr/l
    Produktnamn: Bensin 98 Pris: 21,89 Enhet: kr/l
    Produktnamn: Diesel Pris: 24,67 Enhet: kr/l
    Produktnamn: E85 Pris: 18,49 Enhet: kr/l

    Share this post