Trendig

Kan man surfa pa kontantkort?

Kan man surfa på kontantkort?

Ja, det finns två typer av kontantkort med bara surf. För det första finns kontantkort med extra surf. Om din ordinarie surf inte räcker en viss månad kan du köpa ett sådant kontantkort för att fylla på din surfmängd. För det andra finns kontantkort för mobilt bredband.

Hur mycket kostar oändligt med Surf?

Obegränsad surf och 4G-router för endast 399 kr/mån i 24 mån (därefter 499 kr/mån). Se erbjudande!

Vilka abonnemang har obegränsad surf?

I dagsläget är det Tre, Tele2, Telenor, Chili, Fibio och Telia som erbjuder mobilabonnemang med obegränsad surf. Så det är alltså dessa operatörer du ska inkludera i din jämförelse.

Vilket kontantkort får man mest Surf?

Bästa kontantkortet med mycket surf Comviqs kontantkort Fastpris 100 GB surf kan passa dig som vill ha mycket surf på ditt kontantkort, och med tanke på vad du får på köpet så är det faktiskt ett riktigt prisvärt alternativ. En stor fördel är att Comviq använder Tele2:s mobilnät som är ett av landets starkaste.

Hur mycket kostar oändlig Surf Telenor?

Ta del av ett fantastiskt erbjudande! Obegränsad surf och 4G-router för endast 399 kr/mån i 24 mån (därefter 499 kr/mån).

Hur länge upphör kontantkortet?

Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte använt eller laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad. Om du laddar kontantkortet under pausmånaden aktiveras kortet och fungerar som vanligt igen.

Vad är det bästa kontantkortet för dig?

Det bästa kontantkortet för dig är det som uppfyller dina krav bäst, inte det som är billigast. Är du ute efter mycket surf är exempelvis Hallons kontantkort med 50 GB data ett bra alternativ. Det är dessutom billigt i förhållande till likvärdiga kontantkort.

Hur kan du använda kontantkort i mobilen?

Våra kontantkort kan du använda i mobilen, surfplattan eller i en router för ett mobilt bredband. Du väljer vilket nummer, laddning, datum för första laddningen och från vilket betalkort laddningen skall betalas. Genom att sätta upp en prenumerationsladdning slipper du tänka på att ladda.

Share this post