Frågor

Kan man anvanda en mobil utan SIM-kort?

Kan man använda en mobil utan SIM-kort?

Det går faktiskt utmärkt att använda en smart telefon utan sim-kort. Det finns ju wifi. På alla ställen där det går att hitta en wifi-anslutning fungerar telefonen precis som vanligt och du kan använda alla appar, förutom just när det gäller det som en telefon egentligen är till för nämligen att ringa och skicka sms.

Hur fungerar Kontanttelefon?

Kontantkort: Med kontantkort har du maximal flexibilitet vad gäller att kunna flytta eller ändra lösning. Fyll på kortet enkelt hos valfri kiosk och välj surf mängd efter ditt behov. Nackdelen är att det ibland kan vara dyrare med kontantkort och du får just mindre surf.

Kan man köpa SIM-kort på ICA?

Ica. Du kan köpa kontantkort från de flesta mobiloperatörer i många av ICAs butiker. Hos Coop kan du köpa kontantkort till flera mobiloperatörer, de säljer också kontantkort till mobiloperatören Hallon.

När behövs SIM-kort?

Det är SIM-kortet som gör det möjligt för din mobiltelefon att kommunicera med de mobilantenner som tillhandahålls av det telefonbolag där du har ditt abonnemang. SIM-kort sitter också i iPads och surfplattor, och de fyller samma funktion där.

Måste man ha SIM-kort?

Platta med eller utan SIM-kortplats Om du vill kunna använda surfplattan var som helst och inte har en surfmobil som kan fungera som hotspot så måste du köpa en platta med SIM-kortplats. Däremot kan du vänta med att teckna surfabonnemang om du har tillgång till wifi (trådlöst nätverk) hemma.

Var köper man Comviq SIM kort?

Comviqs återförsäljare Skaffa ett mobilabonnemang, beställ ett kontantkort (och fyll på det såklart), köp en mobil och mycket mer. Självklart kan du även besöka någon av våra 19 000 återförsäljare, som Pressbyrån, 7-Eleven, ICA, Coop, Netto, Circle K, OKQ8, Teknikmagasinet och ATG.

Hur får man tag på kontantkort?

Hur kommer jag igång med mitt kontantkort? Startpaketet kostar ingenting och du väljer själv om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.se/ladda.

Måste jag byta SIM-kort?

När operatörerna har skiftat mellan olika nät så har det krävts att man byter SIM-kort för att nyttja de nya näten. När det kommer till 5G så är det lite beroende på vilken operatör man har. Vissa operatörer kräver att du byter till ett nytt SIM-kort som är 5G-ready.

Share this post