Trendig

Ar det dyrt i Sydney?

Är det dyrt i Sydney?

Är Sydney en dyr stad? Snittpriserna i Sydney är högre än i Sverige. Om du gör din shopping i Sydney du måste betala 1.22 gånger mer för det än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Sydney varierar från: 192 SEK (27 AUD) i Hostel till 814 SEK (116 AUD) i 3-stjärnigt hotell.

Var är bäst att bo i Sydney?

Sydney – kort och gott Darling Harbour är ett stort hamnområde med hotell, shopping, restauranger och barer. I City South finns exotiska China Town och många billiga boende-alternativ. Backpackers trivs bäst i City East, med områden som Kings Cross där du kan festa hela natten och shoppa billigt och bra på dagtid.

Vad kostar det att bo i Sydney?

Jag betalar exempelvis lika mycket i hyra för min enrumslägenhet i Sydney (cirka 13000 svenska kronor i månaden) som många av mina vänner i Sverige betalar i månadskostnad för sina hus. När jag jämför kostnadslägena i Australien och Sverige är det särskilt boendet som sticker ut för mig.

Vad kostar det att äta i Australien?

Kommer du som resande från Sverige så upplever man ofta Australien som lite billigare än hemma, mat är ofta billigare än i Sverige. Du kan äta på en enklare restaurang för runt hundralappen, 15-20 AUD. Lite finare middagar gå på runt 40 AUD per person. En halvliter inhemsk öl kostar 6 dollar på restaurang, 5 i affärer.

Hur är det att bo i Sydney?

Det är relativt dyrt att bo i Australien och många unga delar därför lägenhet för att få billigare hyra. Dyrast är att bo i Sydney eller Melbourne eftersom efterfrågan är störst här. För att hitta ditt nya boende i Australien kan du även leta boende hos redan etablerade kollektiv som söker nya medlemmar.

Är det billigare att leva i Australien?

Hur dyrt är det att bo i Australien?

Om du vill tillbringa en vecka i Australien kommer kostnaden för din vistelse att vara: 8,000 SEK (1,000 AUD) -en billig vistelse i 7 dagar i Australien. 13,000 SEK (1,700 AUD) – en budgetresa i 7 dagar i Australien. 15,000 SEK (2,100 AUD) för en veckas bekväm vistelse i Australien.

Hur dyrt är det i Australien?

Hur mycket kostar cigg i Australien?

Hur mycket kostar cigaretter i Australien? Cigaretter är dyrare i Australien än i Sverige. Genomsnittliga kostnaden för en förpackning med lokala cigaretter är 193 SEK (28 AUD). För mer kända märken så: Camel, Gauloises, Kent du måste betala om 241 SEK (35 AUD).

Share this post