Ny

Vad ar After baserad pa?

Vad är After baserad på?

Det är en fan-fiction baserad på pojkbandet One Direction, som senare blev en bok skriven av Anna Todd…. Filmen kan därför jämföras ganska enkelt med filmen Fifty Shades of Grey då de har en snarlik historia bakom sig.

Vad handlar filmen After om?

Tessa är en 18-årig tjej som går på college, lever ett lugnt liv, har utmärkta betyg och en städad pojkvän. Hon är ambitiös och har alltid planerat saker i god tid – tills hon möter den kaxige Hardin, som har för många tatueringar och piercingar och en mörk hemlighet i bagaget. Tessa faller för Hardin och de inleder ett stökigt förhållande som helt förändrar hennes framtidsplaner.After / Filmsynopsis

Hur slutar filmen after?

Filmen tar vid där After (2019) slutade. Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) och Tessa Young (Josephine Langford) är inte längre ett par. De tampas med situationen på olika sätt. Hardins tidigare svek plågar honom starkt och Tessa har i sin tur svårt att förlåta.

När kommer after 4 ut?

After Ever Happy (2022) | MovieZine.

Vilken ordning ska man se after filmerna?

Relaterade titlar

  • After We Collided (2020)
  • After (2019)
  • After Ever Happy (2022)

Vart kan man se after?

After – Film online på Viaplay.

Vem gjorde filmen After?

After

After
Genre Romantik Drama
Regissör Jenny Gage
Producent Jennifer Gibgot Courtney Solomon Mark Canton Aron Levitz Anna Todd Meadow Williams Dennis Pelino
Manus Susan McMartin Tamara Chestna Jenny Gage

Vad heter Tessa i After på riktigt?

Nu kommer fortsättningen: ”After we collided”, där Tessa (Josephine Langford) och Hardin (Hero Fiennes Tiffin) gjort slut – men ändå inte riktigt kan glömma varandra.

Hur slutar After serien?

Hardin och Tessa bråkar, Hardin och Tessa gör slut, Hardin och Tessa har sex och så börjar det om från början, som sagt i stort sett ingen handling. Visst är den lättläst men jag stör mig då och då på språket eftersom det är mycket upprepningar. Slutet känns väldigt korthugget och upplägget kändes lite lustigt.

Vilken film kommer efter After?

Det är fortfarande alldeles för tidigt att säga när de nya filmerna kommer att ha premiär. Men enligt Teen Vouge kommer de att börja filmas redan i höst. Dessutom är After We Fell och After Ever Happy fortfarande under produktion. Men After We Fell kommer i alla fall har premiär 2021 – vi längtar!

När kommer after we fell ut på Netflix Sverige?

De andra filmerna i franchisen, ’After’ och ’After We Collided’ släpptes båda på Netflix några månader efter deras teateruppvisning, och vi kan förvänta oss samma sak för ’After We Fell. ’ Enligt rapporter kommer filmen att släppas den streamern den 21 oktober 2021 i utvalda regioner.

Vilket datum kommer After 3 ut?

Rysspremiär – 17 september 2020. Författaren Anna Todd tillkännagav en andra film strax efter After (2019) var en världsframgång.

Share this post