Populära

Vad har hant med Skype?

Vad har hänt med Skype?

Skype avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Vilka skapade Skype när kom Skype?

Men det var först 2003 då parhästarna Friis och Zennström grundade internetkommunikationsföretaget Skype som hypen verkligen tog fart.

Är Skype svensk?

Uppfinnarna till telefonitjänsten Skype är svensken Niklas Zennström och dansken Janus Friis. Niklas Zennström är född 1966 i Järfälla, i en lärarfamilj men är uppvuxen i Uppsala. Niklas Zennström tillhör en av världens mest framgångsrika IT-företagare som funnits.

Hur mycket betalade Microsoft för Skype?

10 maj 2011 köpte Microsoft upp Skype för närmare 8,5 miljarder US-dollar, motsvarande 55 miljarder kronor.

Vilket land kommer Skype ifrån?

Svensken Niklas Zennström och dansken Janus Friis är omtalade världen över för att ha skapat Skype och musikdelningsprogrammet Kazaa. Men utan fyra smarta estländare hade de inte lyckats. I hemlandet hyllas de fyra entreprenörerna som nationalhjältar. Och Estland beskrivs allt oftare som”landet där Skype skapades”.

Måste man betala för att använda Skype?

Skype-nummer är tillgängliga i 25 länder/regioner. Betala en fast avgift för obegränsade inkommande samtal. Besvara dina samtal på dator, surfplatta eller smartphone.

Är Skype för företag gratis?

Skype och Skype för företag har flera saker gemensamt men de är inte exakt likadana. Dessa program kan skilja sig vad gäller de funktioner som finns tillgängliga. Här följer en sammanfattning av några av de viktigaste skillnaderna. Kostar inget att ladda ner.

Vad kostar det att ha Skype?

Skype är ett gratisprogram för så kallad ip-telefoni som gör att du kan ringa direkt från din dator. Det är gratis att ringa mellan två datorer med Skype men du kan även ringa från din dator till en vanlig telefon.

Share this post