Frågor

Hur fungerar Pages pa Mac?

Hur fungerar Pages på Mac?

Pages Användarhandbok

  1. Kom igång med en mall. Alla dokument utgår från en mall som du använder som startpunkt.
  2. Lägga till bilder, former, tabeller med mera. Lägg till objekt som tabeller, diagram, former och medier (bilder, ljud och video) i dokumentet.
  3. Anpassa varje detalj.
  4. Bli utgivare.
  5. Samarbeta i realtid.

Varför är inte Pages gratis?

Nu kan du ladda ner Imovie, Garageband, Numbers, Keynote och Pages utan kostnad. Apple har bestämt sig för att med omedelbar verkan erbjuda Imovie, Garageband, Numbers, Keynote och Pages kostnadsfritt till samtliga användare.

Hur gör man om Pages till PDF?

Hur konverterar man . numbers, . keynote eller . pages till PDF?

  1. Ladda upp Apple iWork-filen genom att trycka på den stora grå knappen.
  2. Vänta några sekunder tills vår PDF-omvandlare gör sitt jobb.
  3. Konvertering slutförd! Du kan ladda ner ditt PDF-dokument nu.

Hur skriver man i Pages?

Dubbelklicka på en mall för att öppna den. Om du vill se mallarna ordnade efter dokumenttyp klickar du på någon av kategorierna till vänster. Gör något av följande när det nya dokumentet öppnas: För en tom mall: Börja skriva.

Hur skriver man ett dokument på en Mac?

Skapa och arbeta med dokument på datorn

  1. Öppna en app som du kan skapa dokument i på datorn. Du kan till exempel öppna Textredigerare om du vill skapa ett textdokument, RTF-dokument eller ett HTML-dokument.
  2. Klicka på Nytt dokument i dialogrutan Öppna, eller välj Arkiv > Nytt.

Varför kan man inte öppna Pages?

Om du inte kan öppna ett Pages-dokument ser du till att du har den senaste versionen av Pages från Mac App Store. Om ett dokument är nedtonat och inte kan markeras går det inte att öppna med Pages. Du kan öppna och redigera Microsoft Word-dokument (filer med filtillägget . doc eller .

Kan man öppna Pages i Word?

Om du vill öppna ett Pages-dokument i en annan app, till exempel Microsoft Word, kan du konvertera dokumentet till ett lämpligt format med Pages-appen. Öppna Pages-dokumentet som du vill konvertera. Välj Arkiv > Exportera till och välj sedan format.

Hur får man Pages till PDF?

Hur fungerar Pages?

Du kan använda Pages till att skapa vilken typ av dokument du vill, från ett enkelt ordbehandlingsdokument som består av i huvudsak text, till ett sidlayoutdokument med grafik, intressanta typsnittslösningar med mera. När du skapar ett dokument börjar du alltid med en mall och ändrar den sedan hur du vill.

Hur man sparar på Pages?

Aktivera dokumentfönstret genom att klicka någonstans i dokumentet. Välj sedan Arkiv > Spara som (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Ange ett namn i fältet Spara som, och ange sedan en eller flera taggar (frivilligt). Klicka på popupmenyn Plats och välj en plats.

Vad öppnar man Pages med?

Du kan öppna en fil från Finder eller från appen Pages:

  1. I Finder kontrollklickar du på filen och väljer sedan Öppna med > Pages. Om Pages är den enda ordbehandlaren på din Mac kan du helt enkelt dubbelklicka på filen.
  2. I Pages för Mac väljer du Arkiv > Öppna, markerar filen och klickar på Öppna.

Hur öppnar man Pages på PC?

Share this post