Trendig

Varifran skickas ASOS paket?

Varifrån skickas ASOS paket?

Camden town, London, England. Företaget äger andra kontor i storstäder som New-York, Berlin, Paris och Birmingham. För tillfället är ASOS endast online och låter sina kunder följa sina leveranser tack vare ett spårningsnummer som skickas för varje beställning som görs via webbplatsen.

Vart levereras ASOS?

Leveransen görs i första hand till din adress, men du kan också begära att paketet levereras till en granne eller lämnas på ett säkert ställe. Innan paketet levereras till dig kommer du få en leveranslucka på en timme som ger dig en uppfattning om när leveransen kommer att ske.

Hur lång är leveransen på ASOS?

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar*.

Kan man lita på ASOS?

Sämsta service jag varit med om. Skorna jag beställde kom aldrig. Jag fick vänta nästan en månad innan dom kunde göra något åt ärendet för dom var tvungna att följa deras policy. Avråder starkt att handla från detta bolag.

Vart kommer ASOS kläder från?

Det är därför som vår exklusiva kollektion ASOS MADE IN KENYA samarbetar med SOKO Kenya för att förbättra livet i lokalsamhällen genom att erbjuda utbildning och stöd som kan driva på en hållbar utveckling.

Finns ASOS i Sverige?

Leveransmetoder som finns tillgängliga för Sverige: Standard Click & Collect-leverans. Standard hemleverans.

Vilka butiker har snabb leverans?

Snabb leverans – kläder

Butik Tid
Asos Dagen efter
Lindex Dagen efter
Nelly Dagen efter
Zalando 1-2 arbetsdagar

Är ASOS svenskt?

I dag meddelar den brittiska modejätten ASOS att de släpper en svensk sajt. Den går att hitta på asos.se och vara helt dedikerad till den svenska marknaden.

Är ASOS äkta?

Här på ASOS säljer vi endast varor som är äkta och genuina. De är köpta direkt från de märken vi erbjuder, så du kan vara säker på att de är äkta vara och inte falsk även om vissa produkter ibland kommer i förpackningar som inte har märkets logga på sig.

Är ASOS kläder bra?

Har aldrig haft problem med ASOS. Snabba leveranser, bra utbud och lätt att hitta storlekar för den som inte alltid kommer i en L eller XL. Även superlätt att returnera det som inte passat eller inte lever upp till mina förväntingar!

Kan man beställa från ASOS till Sverige?

När du beställer från ASOS till Sverige behöver du inte betala tull-och importavgifter. Du kan besöka Tullverkets hemsida för mer information om avgifter och skatter när du shoppar på nätet.

Var ligger ASOS lager?

I sommar tar den brittiska e-handelsjätten Asos över konkurrenten Zalandos lager utanför Berlin. Härifrån ska man serva sina kunder i Tyskland men även nyckelmarknader som Skandinavien och Frankrike. ANNONS: Showroom – Sveriges nya samlingsplattform för LiveShopping. Läs mer här.

https://www.youtube.com/watch?v=TNcWscWyoZU

Share this post