Ny

Kan man laga en studsmatta?

Kan man laga en studsmatta?

Små hål och revor är lätt att laga med en lite grövre tråd eller allroundlina. För att laga ett runt hål så är det enklast att trä linan i öglorna runt hålet och sedan dra ihop öglan och knyta av . En reva lagar du genom att sicksacka fram och tillbaka över revan och knyter av i ändarna.

Hur fäster man nätet på studsmatta?

Det är stort vindfång i en studsmatta med skyddsnät. Det hjälper lite grann med ett förankringskit men det bästa är att gjuta ner en betongsugga i marken och fästa med en kätting i ramen. Vid extremt kraftig vind måste studsmattan demonteras, åtminstone duk och skyddsnät.

Hur tar man ner en studsmatta?

Man kan generellt säga att man nedmonterar i omvänd ordning som man monterade studsmattan men det finns några saker att tänka på längs vägen: Börja med att fälla ner säkerhetsnätet på hoppduken och plocka in ställningen med skumrören. Själva nätet kan du låta sitta kvar i hoppduken och plocka in allt som ett paket.

När kan man ta upp studsmattan?

I dag är vintern ganska mild på de flesta håll i landet. Det är därför många som låter studsmattan stå kvar utomhus under vinterhalvåret, möjligtvis övertäckt. Men studsmattans hållbarhet förbättras betydligt om du ställer in den, så det är högst rekommenderat.

Hur man gör en studsmatta?

Montera upp Studsmatta efter Vintern

  1. Högprioriterat Projekt.
  2. Förvara Fjädrar Torrt Inomhus.
  3. Veckla Ut Duken.
  4. Spänn Upp Duken Runt Om.
  5. Montera Kantskyddet.
  6. Tvätta/Torka Av Kantskyddet.
  7. Montering av Skyddsnät.

Hur förvarar man en studsmatta över vintern?

Se till att fjädrarna och duken är torra och lägg dem sedan i ett förråd, på vinden eller liknande. Kantskyddet och skyddsnätet bör förvaras i underhållsvärme. Vinylgalonen tar lite skada när temperaturen kryper ner under ca -10°C. Även dessa ska vara torra.

Hur lång tid tar det att sätta upp en studsmatta?

Hur lång tid tar det att montera studsmattan? Det beror lite på vilken modell du köper, men räkna med ca. 2-4 timmars montering om ni är två personer. Det går snabbare att montera ned trampolinen till hösten och montering nummer två nästkommande vår brukar gå snabbare, när man gjort det en gång tidigare.

Varför ta ner studsmatta vinter?

Hur gör du med studsmattan när vintern kommer? För att förlänga livslängden är det bäst att demontera hela studsmattan! Det kan kännas som ett för stort projekt och då kan du åtminstone ta in: kantskyddet, hoppduken, skyddsnätet och fjädrarna.

Share this post