Frågor

Kan zonterapi hjalpa?

Kan zonterapi hjälpa?

Du får kunskaper i att tyda obalanser i kroppen, och kan sedan behandla allt från huvudvärk och magbesvär till smärtproblematik i muskler och leder. Eftersom zonterapi triggar kroppens egen läkningsförmåga, fungerar den lika bra på kroniska som akuta besvär.

Kan man göra zonterapi på sig själv?

Zonterapin är ett verktyg till att återetablera balansen i kroppen, man ”städar” bindväven, ökar peristaltiken i all muskulatur, ökar cirkulationen av både blod och energi. Det är så fantastiskt att man kan behandla sig själv!

Vad är zonterapi bra för?

Behandling med zonterapi påverkar hela människan; både organ, muskler, skelett och hormonsystem. Zonterapi är en naturlig behandlingsmetod för att hjälpa kroppen att läka sig själv. Zonterapi kallas även reflexologi och stimulerar kroppen till självläkning via tryck på reflexpunkter.

Hur mår man efter zonterapi?

– Reaktion som svettning, tung trötthet o.s.v. kan uppstå under behandlingen, och även efteråt, så det är viktigt att dricka mycket och vila efter zonterapi, -om det är det som behövs. Alla reagerar olika, men detta är det vanligaste enligt min uppfattning, säger Christina. Christina menar att zonterapi passar alla.

Hur ofta kan man ta zonterapi?

Har man kroppen i normal kondition och inte har någon allvarligare eller djupare åkomma som man haft under en lång tidsperiod så brukar man oftast bli bra på mellan 6-10 behandlingar, men observera det kan ta både längre och kortare tid.

Hur ofta ska man göra zonterapi?

Hur många behandlingar behövs? Alla människor är olika och två människor som söker för samma problem kan därför behöva olika många behandlingar. För vissa kan tre behandlingar räcka, medan det för andra kan behövas fem till åtta behandlingar, och i ett fåtal fall fler än så.

Hur ofta ska man gå på zonterapi?

Hur lång tid tar zonterapi?

Hur lång tid mellan behandlingarna beror på hur snabbt kroppens utsöndringsorgan kan avlägsna de upplagrade giftämnena som frigöres under behandlingen. Zonterapi enligt Wikipedia, är en icke vetenskapligt understödd behandlingsform inom alternativmedicin.

Hur ofta kan man få zonterapi?

https://www.youtube.com/watch?v=iDNYBDvltKw

Share this post