Rekommendationer

Hur manga avsnitt Riverdale sasong 6?

Hur många avsnitt Riverdale säsong 6?

När det gäller när vi kan förvänta oss att säsong sex kommer att landa på våra skärmar, har CW redan sagt att de nya avsnitten kommer att börja sändas någon gång i höst. Den sjätte serien startar med fem specialavsnitt, medan resten av säsongen kommer att sändas vid ett senare tillfälle.

Hur många avsnitt Riverdale säsong 5?

Och när serien väl är tillbaka igen har vi nio nya avsnitt att se fram emot! Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Vilken tid kommer Riverdale säsong 5?

Så när har Riverdale säsong 5 premiär? Det var tidigare tänkt att säsong 5 ska ha premiär redan i oktober 2020.

När kommer Riverdale säsong 5 ut på Netflix?

Men nu, den femte säsongen kommer att återupptas den 11 augusti 2021. Under förutsättning att avsnitten kommer att släppas varje vecka utan pauser kommer säsongfinalen att sändas den 6 oktober 2021. För den oinvigde kan Netflix -användare utanför USA titta på nya avsnitt 24 timmar efter att de landat på The CW.

Vilken tid kommer Riverdale säsong 5 ut på Netflix?

Netflix äger rättigheterna för att visa TV-serien internationellt. Sex hela säsonger finns än så länge ute. I januari 2020 förnyades serien för en femte säsong som hade premiär den 20 januari 2021. I februari 2021 förnyades serien för en sjätte säsong som har premiär den 16 november 2021.

När kommer säsong 6 av Riverdale ut på Netflix?

Å andra sidan lät The CW inte fansen vänta eftersom de släppte ’Riverdale’ säsong 6 den 16 november 2021.

När kommer det nya avsnitt av Riverdale?

Sex hela säsonger finns än så länge ute. I januari 2020 förnyades serien för en femte säsong som hade premiär den 20 januari 2021. I februari 2021 förnyades serien för en sjätte säsong som har premiär den 16 november 2021.

När kommer det fler avsnitt av Riverdale?

När kommer Riverdale säsong 6? Det är inte bara tempot i serien som rör sig fort framåt utan också själva produktionen. På blott fyra år har man hunnit med fem säsonger. Det är ännu inte känt när serien drar igång nästa inspelning, men det är långt ifrån omöjligt att vi får se Riverdale säsong 6 redan under 2021.

När släpps nya Riverdale avsnitt?

Share this post