Allmänning

Kan man ha horlurar med tragus?

Kan man ha hörlurar med tragus?

Du ska inte skruva eller snurra på smycket, det kan inte läka fast. Byt örngott ett par gånger i veckan, undvik hörlurar, krämer, smink och annat som kan irritera din nytagna piercing.

Är det farligt att ta hål i tragus?

Eftersom tragus är liten görs oftast ett hål per öra, men ibland får man plats med två hål i samma flik. Piercingen går igenom brosk och läker långsammare än örsnibben. Men sköter du om din piercing och är noggrann med rengöringen är det inget problem.

När kan man byta Tragus piercing?

När din piercing är läkt kan du byta till ett annat smycke om du vill. Läktiden för Tragus kan vara mellan 3-12 månader.

Hur rengör man Tragus?

Undvik att ta bort piercingen tills den är helt läkt. Innan du byter traguspiercing (eller någon piercing, för den delen), var noga med att tvätta händerna noggrant med tvål och vatten, och rengör området regelbundet för att desinficera och ”undvik att få någon bakterier i området, säger Sobel.

Hur mycket kostar Tragus piercing?

Prislista piercing

  • Piercing i Örsnibb 250:-
  • Helix piercing 450:-
  • Tragus Piercing 450:-
  • Conch Piercing 450:-
  • Daith Piercing 500:-
  • Piercing, Forward Helix 450:-
  • Rook Piercing 450:-
  • Industrial piercing 650:-

Hur rengör man tragus?

Hur tvättar man piercingar?

Tvätta 4-6 gånger om dagen med ljummen koksaltlösning. Blöt en ren bomullstuss och håll mot /omkring din piercing i 10 minuter åt gången. Gör detta i en till två veckor så brukar problemet ha börjat avta. Kontakta din piercingstudio och boka in ett återbesök om du är orolig eller känner att du behöver mer hjälp.

Vad ska man tvätta sin piercing med?

De vanligaste sätten att rengöra av en ny piercing är: Saltlösning enligt rekommendation, man kan blanda själv och blötlägga piercingen, man kan även köpa färdig lösning i sprayform: H2Ocean piercing aftercare spray som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler.

Kan man ta tragus piercing med pistol?

Precis som med alla andra typer av piercing bör du få din tragus gjord av en professionell piercare och inte med en öronpistol 🤕. Den viktigaste anledningen till detta är att öronpistoler trycker in en snabb stift genom örat, vilket skapar trauma på brosket och därmed komplicerar läkningsprocessen.

Vad behövs för att göra egna örhängen?

Gör ditt eget smyckeset av rocaipärlor och sötvattenspärlor. Trä halsbandet och armbandet med sötvattenspärlor, rocaipärlor och vaxpärlor. Trä pärlorna på wire.

Share this post